2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من امروز روز بیستم پریودیمه هاله سفید و دیدم اهمیتی بهش ندادم و انداختم تو سطل آشغال بعد که اینجا رو خوندم شوکه شدم راستش . راستش من قصد بارداری ندارم فعلا ولی این ماه تو روز پر خطر رابطه داشتیم هککه از دست همسر جان در رفت و من قرص اروژانسی خوردم ولی یکی خوردم و دومی یادم رقت بخورم و الان دو سه روزه تخمدان و رحمم درد می کنه و همش خستم . راستش یه جوری شدم که بدمم نمیاد نی نی داشته باشم . 

سلام .بله گلم باردار بودم ان شاءالله شمام بارداری 😊

خانومی میشه جواب منم بدی....

امشب ۱۶ روز از امپولم میگذره بلافاصله هاله سفید انداخت.

از شمام همون موقع انداخت؟دوروز به موعدم مونده تاپیکتو دیدم کلی امید گرفتم بارداری واسم دعا کن منم ناامید نشم

💖
خانومی میشه جواب منم بدی.... امشب ۱۶ روز از امپولم میگذره بلافاصله هاله سفید انداخت. از شمام همون ...

سلام عزیزم. بله همون موقع هاله سفید ظاهر شد چند روز بعدم هاله صورتی رنگ شد .منم امیدوار شدم که حتما خبریه .ان شاءالله شمام خوش خبر باشی😊

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊
انشالله. چندروز بعد تکرار کردی؟!از موعدت گذشته بود که هاله سفید انداخت؟!

بی بی چک من خیلی روز مونده به موعدم الکی زدم ببینم چیزی نشون میده .دیدم هاله سفید انداخت 

یادم نیس چند روز بعدش تکرار کردم ولی هاله سفید نبود دیگه

نزدیکا موعدم بعد یه ساعت هاله صورتی انداخت

.سلام.من امروز سه روزه عادتم امروز تست زدم ی هاله انداخت به نظرتون احتمال بارداری وجود داره ؟عادتم با لک قهوا هی تیره شروع شد دیروز تبدیل ب خون شد اما از ساعت هفت تا دوازده شب فقط ی لکه خیلی کم قهو ه ای بود بعد اون ساعت دوباره خونریزی دارم تا الان میشه لطفا نظرتونو بگین ممنون .

سلام خانمها،من باید دیروز پری میشدم اما نشدم،امروز صبح بی بی چک استفاده کردم یه خط سفید براق افتاد،ا ...

سلام عزیزم من اونموقع که بی بی  زدم و خط سفید افتاد چند روز بعدش فهمیدم باردارم .بنظرم خط سفید الکی نمیافته 

ان شاءالله باردار باشی 

سلام .بله عزیزم باردار بودم .بنظرم هاله سفیدم جای امیده ..چون قبلا که باردار نبودم بی بی حتی هاله سف ...

وتااای واس منم امروز زدم هاله سفید انداخت.بنظر امیدی هس؟؟

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
دوستان منم الان دقیقا دوهفته از وقت پریودیم گذشت دیشب که تست دادم یه خط پررنگ با یه خط سفید که واضح ...

واس منم سفید بود ولی بعد بیس دقه کلا همون سفیدی ام رف نمدونم فازش چی بود تو حامله ای؟؟

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین