2777
2789
امیدوارم عزیزم من موعدم امروزه نهایتا تا فردا تو رو خدا واسم دعا کنید سه روز پیش بی بی زدم یه خط سفی ...

سلام عزیزم درسته ازوقت کامنتتون گذشته ولی شماهم ازاستارتر سوالتون این بود که هاله ی سفیدبراشماهم مثبت بود... توروخدا اگه دیدین جواب بدین مال شماهم که بی بی تون هاله ی سفید انداخته بود مثــبت شد؟ 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
سلام من امشب زدم هاله سفید اومد.البته کمرنگ تر شده.امروز یا فردا موعد پریودیم.نظر شما چیه؟؟؟😢😢😢😢 ...

سلام خانمی،شما باردار بودین؟

خدا جونم مطمئنم که تا عید ۱۳۹۸ دختر خوشگلم و تو وجودم قرار میدی و من پیشاپیش بابت این نعمت و موهبتت سپاسگزار و شاکرم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خسته نباشید  من همین که بی بی چک گذاشتم فوری جلوی t یه خط سفید افتاد ینی به یک دقیقه هم ن ...

سلام عزیزم،شما باردار بودین؟

خدا جونم مطمئنم که تا عید ۱۳۹۸ دختر خوشگلم و تو وجودم قرار میدی و من پیشاپیش بابت این نعمت و موهبتت سپاسگزار و شاکرم😍😘

سلام 97مامانی چطوری؟ نی نیت چطوره؟ این تاپیکو خوندم خیلی امیدوار شدم. منم دیروز بی بی گذاشتم هاله سفید انداخت . دیروز یا امروز موعدد پریودمه که هنوز ازش خبری نیس.شما علایم بارداری داشتی اونموقع؟

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.

من 7روز پیش پری شدم.ولی شدتش کم بود فقط دوروز خونریزی بود از روز سوم به بعد کمشد و روز پنجم کامل از بین رفت.سینه هام همچنان بزرگند ودردناک.مثانه امم همش فکرمیکنم پره میرم دستشویی خبری نیست!!!گفتم ذوقی بیام بی بی بزنم.هاله سفید انداخت.بی خیالش شدم انداختمش دور...

الان این تایپیک.....با وجود پری شدنم....

البته مامان خودمم تا4ماهگی خبرنداشته منو بارداره!!!!سرموعدش هم پریود میشده!!!بعد که تاخیر داشته رفته دکتر گفته 4ماهه حامله ای!!!!

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
سلام من روز ۲۱ سیکلم و ۳ روز مونده تا موعدم بی بی زدم بعد ۱ساعت این شکلی شد امیدوار باشم؟

سلام عزیزم شما باردار بودی گلم ؟

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
درخواست دوستی میفرسم واست قبول کن 😊

سلام گلم

خانمی میشه عکس بی بی منم نگاه کنی

۶ روز پونده به پری زدم

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
نه نبودم اما الان باردارم خداروشکر☺☺

الهی مبارکت باشه عزیزم

به سلامتی بیاد بغلت

دلت همیشه شاد باشه

یه کم دلم خوش شد ولی میدونم مثل همیشه الکی😢😭

الهی مبارکت باشه عزیزم به سلامتی بیاد بغلت دلت همیشه شاد باشه یه کم دلم خوش شد ولی میدونم مثل ...

خدا بزرگه نگران نباش من بعد۱سال باردار شدم تازه این ماه ۳بار با فاصله اقدام داشتم اصلا فکرشم نمیکردم

آیا خداوند برای شما کافی نیست؟؟؟؟؟