2777
2789
عنوان

منو شوهرم کنار هم میخوابیم بدونی که دستمون بهم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 8891 بازدید | 221 پست
یعنی خیانت کردی

ی مدت خودم خودمو بغل میکردم خودم دس میکشیدم رو تن خودم 

از کمبود محبت دیدم نمیشه 

ارخ مجازی با کسی دوست شدم ی مدت فعلا با اونم کاتم وابستش شده بودم

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصور کن زندگیت یه بهشت واقعی باشه و شوهرت خاین از آب در بیاد.بگه پیشمونم غلط کردم تو بمونی با سه تا ...

خیلی سخته از خدا کمک بخواه:)

این استخاره رو انجام بده اگه دو دلی

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

زمانه بدی شده .اینکه مردا تنوع طلبن و خیانتکار یک بحثه اما ی مشت زن پول پرست هم چشمشون ب ی مرد پولدار میوفته ول کنش نیستن .باور کن نود و نه درصد خیانتی که ما زنها میبینیم از جنس خراب همجنس خودمونه . آنقدر عشوه میان و میرن و میان که والا مرد فرشته هم باشه سخت می‌تونه پا نده . خدا لعنت کنه زنهای زندگی خراب کن رو 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
نبخش هرگز ولی بشین سر زندگیت و هرگز هم جدا نشوادم نباید زندگی ک خودش ساخته بذاره بره جا باز بشه برای ...

ولی نمیتونه بغل ی شوهر جن هم بخوابه ک خیانتکاره

باید برا خودش ارزش قائل شه طلاق بگیر ع از ادم کثیف و بی ذات

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

خیلییییییروزها و ماهها گذشته ولی لحظه ای نبوده که بهش فک نکنم.مثلا همین چن روز پیش دیدم با یکی چت کر ...

همین بلارو سرش بیار یا طلاق عاطفی بگیر بخاطر بچه ها زندگی کنید اما کنار هم نباشید

ولی نمیتونه بغل ی شوهر جن هم بخوابه ک خیانتکارهباید برا خودش ارزش قائل شه طلاق بگیر ع از ادم کثیف و ...

نسخه طلاق اصلا درست نیست

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
خیلییییییروزها و ماهها گذشته ولی لحظه ای نبوده که بهش فک نکنم.مثلا همین چن روز پیش دیدم با یکی چت کر ...

وااا یعنی هنوزم ادامه داره؟!

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
حالا منی ک شوهرم وفاداره اصن سمت زن نمیره وهیزم نی ولیوقت نمیذاره واسمون شیش ماهه از خستگی نتونسته ...

عجب .تو توقعاتتو کم کردی که کمتر کار کنه  بتونه برا زندگیش هم وقت بذاره ؟

باورم نمیشه آنقدر آدم بی صفت باشه و راحت خبانتش رو توجیه کنه الان فرق تو با شوهر اسی چیه ؟! 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
ازش کینه دارم نمیتونم ببخشمش نه بخاطر عملی که انجام داده بخاطر اعتماد و امنیتی که ازم گرفت بخاطر شبا ...

عزیزم چه سخت می فهممت. جدا شدن هم سخته با سه بچه حتی اگه پول هم داشته بلشی نگهداریشون بی پدر سخته. کاش سر عقل بیاد و توبه کنه

عجب .تو توقعاتتو کم کردی که کمتر کار کنه بتونه برا زندگیش هم وقت بذاره ؟باورم نمیشه آنقدر آدم بی صف ...

من اصلا ن جشن عقد داشتم ن عروسی ن طلا ن خونه ن ماشین 

با موتور یا پیاده میرم اینور اونور تو چی میگی 

من حاضرم نون خشک بخورم شوهرم بغلم کنه میفهمی؟؟؟

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠