2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهره چیکارکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2351 بازدید | 84 پست
اخه من با میل خودم باهاش ازدواج نکردم اصرار بابا بزرگم بود

بهش بهمون الان عاشقشی

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاهاتون عوض کردهپرنسسو

😐😐واقعا

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
منم میدونم حق داره ولی من پشیمونم دلم تنگ شده براش خیلی بی رحم و نامرده چطور دلش طاقت میاره با زنش ا ...

خب برو ازش عذرخواهی کن توام یه هنری از خودت نشون بده که پشیمونی گلم🥲🤌

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

اگه تقصیر توعه عذرخواهی و یا کاری که از دلش دربیاد

اگه نیست که بیخیال خسته میشه آشتی میکنه 🤷🏻‍♀️ 

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
خب برو ازش عذرخواهی کن توام یه هنری از خودت نشون بده که پشیمونی گلم🥲🤌

بابا اصلا نمیدونید چیکارمیکنه

می شینم کنارش بلند میشه میره

زنگ.میزنم جواب نمیده

چندروز پریدم جلوش گفتم علی به خاک بابام وایسا گفت با آدم.چندش حرف نزن

یه عالمه اسرار کردوقتی بهم نزدیک شد یه حس بدی داشتم میگفتم الان همه می فهمن حالت تهوع گرفتم اونم تا ...

🙄🙄😳😳😳😳😳😳چه حرف زشتی زدیییی بچه که نیستی یا بگی از دهنم پرید کی این حرف از دهنش میپره واقعا که من که خوندم قلبم تیرکشید😑

منت نکش خیلی محکم ازپشت دربهش بگو دست خودم نبود استرس میگیرم شما باید کمک کنی استرسم کم بشه وابنکه حرفارو ازایترس گفتم .منم دوستت دارم بهت بی میل نیستم حالا هرجور دوست داری فکر کن اگه دوست داری بیشتر صحبت کنبم راجع به موضوع خودت پیام بده واینکه قهرو کشش نده ..همینو بگو وشما هم دبگه منت نکش ..خیلی عادی رفتارکن سلام علیکتم داشته باش ولی دیگه منت نکش ....میخوادجوری شمارو بچزونه ازاین به بعد هرچب گفتی قهر کنه سما ناز بکشی .‌به روش درست عذرخواهی کن