2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهره چیکارکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2351 بازدید | 84 پست
منم میدونم حق داره ولی من پشیمونم دلم تنگ شده براش خیلی بی رحم و نامرده چطور دلش طاقت میاره با زنش ا ...

اتفاقا دوست داره که بعد حرفت حرف از جدایی نزد،معذرت خواهی کن دلشو بدجور شکستی ما زنای متاهل خوب میدونیم کدوم حرف کل اعتماد بنفس و عزت مرد و میاره پایین

دیگه خیلی حرصم گرفته من میریم حرصشو در میارماز پسر عموم خیلی بدش میاد منم امشب باهاش میرم رستورانشوه ...

کار رو از این خرابتر نکن 

این کارت یعنی تیرخلاص ب زندگیت 

وقتی میگه دلت با یکی دیگه اس تو دقیقا میخوای بهانه رو بدی دستش؟

بچه بازی نکن ببین قلقش چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا دوست داره که بعد حرفت حرف از جدایی نزد،معذرت خواهی کن دلشو بدجور شکستی ما زنای متاهل خوب میدو ...

دیگه چقدر

هرچی من تو این 1ماه عقدمون محلش نذاشتم اون تو این یه هفته سرم در اورد

دیگه خیلی حرصم گرفته من میریم حرصشو در میارماز پسر عموم خیلی بدش میاد منم امشب باهاش میرم رستورانشوه ...

شماهم ادم عجیبی هستید با اینجورکارا فاتحه رابطه رو بخون عزیزم ..بهتون پایین گفتم به چه روشی عذرخواهی کنید 

کار رو از این خرابتر نکن این کارت یعنی تیرخلاص ب زندگیت وقتی میگه دلت با یکی دیگه اس تو دقیقا میخوای ...

قلقش نمیدونم فقط فکر کنم از آرایش اینا خوشش بیاد اونم.نمیدونم

اتفاقا بچه ام در برابر یه مرد35ساله

خودت چندسالته؟ربطی نداره این حرفت عزیزم،بچه نیستی که ازدواج کردی بچه به چهار پنج ساله های میگن که نمیدونن کدوم حرف خوبه کدوم بد هر حرفیو به زبون میارن،باید خیلی مراعات کنی بخصوص در رابطه با رابطه جن*سی مردا خیلی حساسن تو بهش گفتی چندش گفتی داری حالمو بهم میزنی ما زنا میشکنیم این حرفو از طرفمون بشنویم دیگه مردا بخدا بدتر از ما خیلی زودتر دلشون میشکنه دیرم ترمیم میشه

خودت چندسالته؟ربطی نداره این حرفت عزیزم،بچه نیستی که ازدواج کردی بچه به چهار پنج ساله های میگن که نم ...

18

علی پسر عممه به روح بابام قبلا یکی رفتارا نداشت الان یک حرکت هایی میزنه من تعجب میکنم خیلی جدی شده جذبه داره

بابا اصلا نمیدونید چیکارمیکنهمی شینم کنارش بلند میشه میرهزنگ.میزنم جواب نمیدهچندروز پریدم جلوش گفتم ...

همون از حرفت معلومه  خیلی ناراحت شده..🥲صبوری کن کم کم از دلش در بیار..مثلا برو براش یه کادو بخر سوپرایز کن 

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

چندسالته؟مگه دوس پسرته بخوای حرصش بی چی میگی این کارو نکنی یه وقت کارتون به جدایی میکشه جدا هم نشین دیگه هیچوقت بهت اعتماد نمیکنه تو زندگی دمار از روزگارت در میاره