2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهره چیکارکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 84 پست

چی بهش گفتی چیکار کردی اینارو میگه 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه عالمه اسرار کرد

وقتی بهم نزدیک شد یه حس بدی داشتم میگفتم الان همه می فهمن حالت تهوع گرفتم اونم تا این حال بد منو قلقک میداد

حس کردم داره بهم تجاوز میکنه دستم خورد تو صورتش گفتم برو چندش داری حالمو.بهم میزنی

اون داشت محبت میکرد من نتوستم 😭مثل سگ پشیمونم

نگامم نمیکنه 

وقتی ناراحتش کردی تا جایی دیدیش خوابیده بپر روش بوس بوس بخند و بگو آشتی آشتی غلط کردم غلط کردم ولش نکن بزار نق بزنه تحملش کن.کلید رو قائم کن ‌. هدیه.غذای مورد علاقه.پیام محبت آمیز.یه کلیپ عاشقانه از عکساتون و فیلماتون درست کن بزار وضعیتی... خانوادشو دعوت کن تحویل بگیر😉🤭

یه عالمه اسرار کردوقتی بهم نزدیک شد یه حس بدی داشتم میگفتم الان همه می فهمن حالت تهوع گرفتم اونم تا ...

براش توصیح بده شرایط و بگو بعدعروسی فک کنم عقدی بگومیترسی استرس میگیری هورمونات به هم میریزه منظوری نداشتی 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
یه عالمه اسرار کردوقتی بهم نزدیک شد یه حس بدی داشتم میگفتم الان همه می فهمن حالت تهوع گرفتم اونم تا ...

حق داره 

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

براش توصیح بده شرایط و بگو بعدعروسی فک کنم عقدی بگومیترسی استرس میگیری هورمونات به هم میریزه منظوری ...

من هرچقدر توضیع دادم من می ترسم

نمی فهمه 

فکرمیکنه دلم باکیی دیگه اس

من وقتی مقصرم متلا ناراحته زوریش میکنم میرم بالاسرش میگم بیاچای میگه نمی‌خورم میگم زوری باید پاشی با پرویی کم نمیارم اونم میادتموم😂😂😂😂

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
من هرچقدر توضیع دادم من می ترسمنمی فهمه فکرمیکنه دلم باکیی دیگه اس

دلیلی داره برای این فکرش