2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهره چیکارکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزن چته چرا به ثبات نمیرسی با دست پس میزنی با پا پیش میکشی 

یه دختر مگه چی میخواد اعتمادش جلب کن برات همه کار میکنه فک نکن به سنش  سن واقعی سن روحی آدماست با رفتارات بیار ب حال هوای خودت  یه بار به حرف اون گوش کن بار دیگه اون ب حرفت گوش میده  

هرکسی یه جوره بایدقلقش روبه دست بیاری نشون بده واست مهمه اهمیت بده بهش میدونی کاری که از دل بیاد به دل میشینه حتی یه کارکوچیک مثلا زبونی مثلا بگو خسته ای ماساژبدم یه چیزی درست میکنی حتما براش کناربزارمخصوصاالان که عقدین  که به فکرش بودی بگو ازگلوم پایین نرفت اینا خیلی کوچیکه ولی تاثیرزیادداره و........ 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
چطوری یعنی برم بهش بگم؟؟؟

ببین توخودت غیراز عملی دوست نداری بهت بگه عاشقته زبانی هرچی خودت دوست داری برااونم انجام بده

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست