2777
2789
عنوان

این فقط یک سایت بارداری و بچه داری است نه "کلوپ ضد انقلاب"!

| مشاهده متن کامل بحث + 5439 بازدید | 211 پست
اتفاقا منم این اشکال رو به مدیر سایت دارم  چون بارها تاپیک هایی از طرف همین افراد مورد نظر شما ...

دقیقا خاله کیان 

خیلی خوب یادآورى کردید 

امیدوارم مدیریت پیگیری کند

اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!

خانم تهرانی 

ازشما تقاضا داریم 

پیگیری کنید چه قضایاو کاربرانی باعث به وجود اومدن این جو شدن  ..این و اقدام اساسی انجام بدید 

هدف من صحبت با همه بود ن فردخاص یا.. 

و نقد بود ن بحث که اصلا لازم به بحثم نیست

امیدوارم متوجه این قضیه باشید 

موافق صحبت های خاله کیان مریم وگا هستم دقیقا حرف من هم هست 

اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا خاله کیان  خیلی خوب یادآورى کردید  امیدوارم مدیریت پیگیری کند

منم امیدوارم گروه مدیریت سایت به خاطر حفظ وجهه و آبروی خود سایت و اکثریت کاربران خوب و قانونمند و حفظ محیط سالم برای تبادل اطلاعات اجتماعی و خانوادگی و بهداشتی برای بانوان، به طور جدی پی گیر قضیه کاربران معدود و همیشه خاطی و برهم زننده نظم و سلامت روانی سایت بشن و منافع و وجهه سایت رو با چشم پوشی از خطای این عده خیلی کم از بین نبرن.

متاسفانه من اخبار خوبی از وجهه سایت نمی شنوم  در حالی که می دونم این اخبار متعلق به عده خیلی کمی هست نه همه سایت یا گروه مدیریت. و این مطالب رو با دلسوزی کامل برای سایت و محیط دوست داشتنی اون می گذارم که هر جا برم باز هیچ کجا رو مثل این جا دوست ندارم. و دوست ندارم این طور به خاطر رفتار کاربران معدودی و چشم پوشی قابل تامل از رفتار اون ها، کل سایت و محیط خوب و مناسبش برای بانوان زیر سوال و اتهام خبرگزاری های معلوم الحال بره. 

کلمه قصار 95 از نهج البلاغه:
من وضع نفسه مواضع التهمة فلا یلومن من اسآء به الظن.
ترجمه :
کسی که بگذارد نفس خود را در جایهای تهمت یعنی برود در آن مواضع و بنشیند در آنجاها پس باید ملامت و سرزنش نکند کسی را که گمان بد باو ببرد.
دانایان گفته ‏اند: هر که با بدان نشیند اگر چه طبیعت ایشان در او اثر نکند لکن بطریقت ایشان متهم گردد و اگر بخرابات رود از برای نماز گذاردن منسوب شود بخمر خوردن.

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝
منم امیدوارم گروه مدیریت سایت به خاطر حفظ وجهه و آبروی خود سایت و اکثریت کاربران خوب و قانونمند و حف ...

سلام خاله کیان خوبی عزیز 

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
منم امیدوارم گروه مدیریت سایت به خاطر حفظ وجهه و آبروی خود سایت و اکثریت کاربران خوب و قانونمند و حف ...

من با نظرات شما موافق هستم 

منو شما با هم بحث هایی در  گذشته داشتیم کدورت هایی گاهی پیش امده   ولی در کل هر دو به سایت. علاقه داریم و   سالها توی این سایت به خواسته و علاقه خودمون فعالیت کردیم ولی خاله کیان     به نظر شما درسته این کار زشت   مشرق رو  نا دیده بگیریم و بخوایم چیزی که از گزشته باقی مونده رو تبدیل به پرونده کنیم و بدیم به مدیر سایت که بیا از اینا استفاده کن  و  چون اون خبر گزاری خبری رو به کذب و از سو نیت پخش کرده ما هم اتش  به هیزم بریزیم و سعی کنیم   کسانی که باهامون اختلاف عقیده دارن   رو  نابود کنیم  ؟

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
خانم تهرانی  ازشما تقاضا داریم  پیگیری کنید چه قضایاو کاربرانی باعث به وجود اومدن این جو ...

عزیزم سعیده جان؛ شاید من با اعتقاد شما مخالف باشم اما ادب تون رو تحسین میکنم

من توی پستهای قبلیم هم گفتم ؛ متاسفانه بعضی از کاربرهای هم فکر من(از نظر سیاسی) به قدری بی شخصیت هستند و ادب رو رعایت نمیکنند که من ابداً حاضر نیستم باهاشون دهن به دهن بذارم؛ شما وقتت رو واسه این آدم ها تلف نکن

دیگه هرکسی شعور داره میدونه اونی کینه ایه که توی تاپیک به مخالف خودش انواع و اقسام تهمتها و فحشها رو میده و اتفاقا تاپیک تا40 صفحه پیش میره نه شما و کاربر مای رین که دارین تقاضای اجرای قوانین سایت رو دارید

از نظر این جور آدمها؛ پلیسی قانون گذاشته و از همه راننده ها میخاد که اجراش کنن کینه ایه

مدیری که از دانش آموزها میخاد قوانین مدرسه رو رعایت کنن کینه ایه

پدر و مادری که از بچه هاشون قوانین خونه رو رعایت کنن کینه ایی اند

ما هم که تقاضا داریم قوانین سایت واسه افراد خاطی اجرا بشه کینه ایی هستیم!

ولشون کن عزیزم؛ خودتو ناراحت این آدم ها نکن

بذار به تشکر کردنشون از خانم تهرانی ادامه بدن!!!

دو حالت داره یا شما میدونی ما راجع به چی حرف میزنیم و خودتو میزنی به اون در بی خودی آسمون و ریسمون ر ...

اگه نقدی و حرفی داری (((درست))) بیان کن و گرنه گزینه سکوت رو بهت پیشنهاد میدم

پستی که نظر شخصی من هست رو متوجه نمیشی

و میگی آسمون و رسیمون بافتن!!

جالبه اون کسی که خودش رو زده به اون راه تو و امثال تو هستین

دوستان تو صفحات قبل حرفهای خوبی زدن

که من وقتشو ندارم برات کپی کنم

برو دوباره بخون شاید فرجی شد و کمی ذهن بسته و دیکتاتور مابانت نسبت به مسائل باز شد!

خانم تهرانی عزیز امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید ،اهداف این سایت کاملا معلومه ، اهدافشون خدشه دار کردن این سایت پر بازدید است که نشات گرفته از حسادته

What do you do when the one who broke your heart is the only one who  can FIX IT

سلام اسکای جان ، خوبی عزیزم ؟  چرا خودت رو معرفی نمی کنی ؟   

چرا ادبیاتت رو اینجا تغییر می دی ؟ تو مشرق جور دیگه ای جواب می دی ؟ اینجا دیگه چه فایده ای داره اینهمه دست و پا زدنت ؟

این حجم دوروییت برای خودت قابل تحمل هست ؟ چطور با خودت کنار میای و زندگی می کنی ؟! 

اصلا سایت و کاربرها و قطع دسترسی و همه چیز به کنار ... رفتار تو ارزشش رو داشت ؟ شرمنده امام زمانت نیستی که وجهه دین و دفاع از دین و رفتار یک مثلا مسلمان رو به این شکل وقیحانه به نمایش گذاشتی ؟ فکر نکردی شاید نباید و حق نداری برای یک موضوع و مساله شخصی از خدا و پیغمبر و دین و مملکت و سایت و کاربران سایت مایه بذاری ؟ 

پشت کاربری های مختلف قایم شدن آروم ترت می کنه ؟ برو که بد خراب کردی و رفت ، ضربه ای که امثال شما به دین و اسلام زدید و می زنید رو هیچ دشمنی نزده و نمی تونه بزنه ، امیدوارم سر پل صراط جواب خوب و روشنی درباره اینکه چطور میشه با این حجم دورویی و نفرت و کینه شخصی از دین و به نام دین دفاع کرد داشته باشی ، چون اونجا دست و چشم و گوش و قلب گواهند و جایی برای دورویی و فریب نیست. 

راستی من خودم تقاضای قطع دسترسی دادم با کاربری قبلیم ، خوشحال نباش از اینکه رفتیم و احساس برنده بودن نکن ، دلیلش نه ترس هست و نه تغییر فکر و عقیدمون ، دلیلش اینه که اینجا ارزش هم صحبتی با ادم هایی مثل تو رو نداشت ، نورمون رو با خودمون می بریم هرجا که باشیم ، امثال تو هم تو این تاریکی که هستید بمونید و بیشتر و بیشتر غرق بشید.

در ضمن درخواست بررسی تمام کاربری هات که با اسم های مختلف تو همین تاپیک کامنت گذاشتی رو برای نی نی یار میفرستم ، اینجا مشرق نیوز نیست که بتونی بی اسم و با اسم و با اسامی مختلف پشت سر هم کامنت بذاری و فکر کنی همه مثل خودتند و نمی فهمند   

همه هم نفهمند یک نفر اون بالا هست که می بینه و می فهمه ، به خودش میسپارمت شاید قلبت و ذهنت کمی روشن تر بشه و از این منجلابی که درش گیر کردی و بیشتر و بیشتر فرو می ری بتونی بیرون بیای ...

سلام خانم تهرانی 

امروز سرچ کردم 3تا از کاربران متخلفی که مدام قانونی شکنی میکردند و قدیمی هم بودند؛ قطع شدند

ممنونم ازشما؛ کاش این کارو زودتر انجام میدادید که این همه جنجال درست نمیشد و سایت به راه علمی خودش ادامه میداد؛ نه اینکه تبدیل شده بود به کلوپی واسه بی بندوباری...

اما خیلی دوست داشتم یک پست اینجا انتشار میداد و میگفتید که به خاسته ی ما عمل کردید؛ اینطوری به نظرم هم شجاعت خودتون رو نشون میدادید؛ هم توجه تون به همه ی اقشار عضو نی نی سایت به طور مساوی نه جانب داری از عده ی معدود.

البته شاید هم به خاسته ی ما عمل نکردید خاستید به مشرق و فارس نشون بیدید اون کاربرها قطع شدند و حرفشون لی پایه بوده! 

خدا میدونه

در هر حال باز هم ممنونم.

و به همه کاربران قطع شده توصیه میکنم این بار که وصل شدید قانون رو رعایت کنید و بچه های با ادبی باشید تا دوباره یه خبرگزاری دیگه صداش درنیاد

مرسی از همه کسانی که شجاعت داشتند و اعتراض کردند تا بساط بی اخلاقی ازین سایت جمع بشه.

ظاهرا شما علاوه بر اینکه عقیده دارید همه باید مثل شما فکر کنند ، باور دارید که سطح هوش دیگران هم در سطح شماست. 

چه جالب که خواسته شما از مدیریت سایت دقیقااااا همان خواسته مشرق بوده است . شعور مخاطب خودتون رو در حد درک خودتون ندونید. بقیه متوجه میشن که این میان چه اتفاقی افتاده و چه دستهای پشت پرده ای  وجود داشته که خواسته شما میشه همان خواسته مشرق  .

شما که بقیه رو به خاطر تشکر از مدیریت محکوم می کنید ، چطور برخلاف باور خود عمل می کنید و به خاطر قطع دسترسی بقیه ، اینجا پست میزاری و بر طبل شادانه می کوبی. 

مهم اینه که همه کاربران سایت متوجه شدن تمام این جوسازی از جانب عده ای و فقط بر اساس کینه شخصی بوده که ناجوانمردانه همه کاربران سایت رو قربانی کردن.

و در آخر تنها می تونم بگم که این دو بیت شعر  دقیقا وصف  حال شما و هم نظرانتون هست:

به مار ماهی مانی        نه این تمام ، نه آن تمام

منافقی ، چه کنی        مار باش یا ماهی

من که اصلا در جریان حرفای اسکای و دعوای جدید کاربرا نیستم.خیلی کاربرهایی هم هستن که ممکنه عقایدشون مخالف من باشه و حتی نوع گفتارشون هم مورد پسند من نباشه،اگه بحث با ادب و بی ادب هم باشه که با هر دین و مذهب و عقیده ای انواع و اقسام کاربر بی نزاکت اینجا ووژ میزنه. ولی واقعا چقدر بعضیاتون حقیر هستید.که دنبال از بین بردن بعضی کاربرا هستید و اصرار پشت اصرار که اینارو بخاطر عقاید شخصیشون که مخالف عقاید ما یا حتی عقاید اکثریت جامعه است باید از این سایت حذف کنید و این کاربرا سازمان دهی شده هستن!!!!حالا خوبه ما تو ایران انواع اقلیت ها از ارمنی و آشوری زرتشتی و یهودی و....داریم.اینها همه ایرانی هستن دینشونم از پدر مادرشون به ارث گرفتن چرا انقدر براتون نامفهومه!شماهایی که نمیتونید هر کسی با عقاید مذهبی متفاوت با خودتون رو تحمل کنید بسیار بسیار حقیر هستید(متاسفانه واژه بهتری پیدا نکردم اگه کسی بهش برمیخوره یه بازنگری در اصرارهاش بکنه)هر کس با هر دین و مذهبی اگر ذره ای عزت نفس داشته باشه و به خودش باور داشته باشه به اعتقاداتش فحش هم بدن و کوچکش کنن باز انقدر عصبانی نمیشه که بخواد طرف مقابل رو نیست کنه.فرقی هم نمیکنه با دین و بی دین.هر کس اگه درست تربیت شده باشه و حتی باورهاش رو با جان و دل پذیرفته باشه با حرف 4 نفر ازش برنمیگرده.اینجا هر دو مدلش رو دیدیم که تحمل اون دیگری رو ندارن.براتون آرزو میکنم از این ترس کشنده ای که تو وجودتون رخنه کرده و انگاری اعتقاداتتون به یک مو بند شده که با نسیمی فرو میریزه که اصرار دارید یک عده رو حذف و نابود کنید نجات پیدا کنید چه دین دارید چه بی دین فرقی هم نمیکنه.خطاب به هر کی نمیتونه دیگری رو ببینه گفتم.

آدمایی که برای حل مسائل تنها راهی که به ذهنشون میرسه پاک کردن صورت مساله است فکر محدودی دارن.تو انگلیس که اکثریت یا بی دین هستن یا مسیحی یه مسلمان پاکستانی شهردار میشه ما اینجا دنبال این هستیم هر کی غیر ما فکر میکنه خفه کنیم پرت کنیم بیرون!چقدر کوچک و کم هستیم برای این دنیا .

خانم تهرانی محترم شما هم یکی به نعل میکوبید یکی به میخ.انواع و اقسام بخش ها رو در سایت باز کردید و بارها هم میگید کاربرها میتونن محترمانه با هم بحث کنن و نقد کنن اما تا یکی یه سیخونکی میزنه موضعتون عوض میشه.مرگ یکبار شیون هم یکبار.یا اینهمه بخش مختلف رو حذف کنید و بگید حرف فقط حرفای از جنس مشرق و کیهان.دین فقط دین اسلام(اون بخش اقلیت های مذهبی چرا باز کردید اگه نمیخواید مثلا دو تا ارمنی برن اونجا راجع به آیین و جشن هاشون که خلاف اسلامه حرف بزنن پس؟؟؟!!یه عده هم که انگار جونشون در اومده مثلا دو نفر گفتن ما دوست پسر داریم یا آب جو خوردیم:/فقط تظاهر به اینکه ما به همه احترام میذاریم ولی در عمل نمیتونیم تحملشون کنیم خیلی زشته)

ضمنا خانم طلوع رییس جمهور سابق اسمش روشه.سااااابق.دیگه مقامی در این کشور نداره و با یک شهروند عادی هیچگونه تفاوتی نداره که همه موظف باشن بهش احترام بذارن.از این هم ناراحتید؟!!پست و مقام ابدی به یک عده میدید؟؟!!

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.

خانم  تهراني  عزيز     اونجور  كه من از يكي  از كامنت هاي زير  مشرق  نيوز فهميدم   اين جريان  دعواي  شخصي   يكي  دو تا  كاربر   با  چند تا  كاربر  ديگه  هست     كه  متاسفانه   مسيولين  سايت  را  هم  در گير كرده   اميدوارم  هر چه زودتر  حل  بشه    اگرم  نشد   بايد  به مراجع  قضايي  سر  بزنيد    

واقعا راست میگه ها.. چقدر حقیرن کسانی که میگن "رعایت قانون سایت یعنی احترام شخصیت خودشون" 

واقعا حقرین کسانی که میگن یا عضو سایت نشو یا به قوانینش احترام بذار

واقعا حقرین اون قشری که، به شما خانم تهرانی؛ گوش زد میکنن یا قوانین سایت رو بردارید هرکی هر حرفی خاست بزنه؛ یا اگه قانونی وجود داره با خاطی ها که چند ساله دارن خلاف قانون سایت اظهار نظر میکنن برخورد کنید که اگه خیلی سال پیش برخورد می کردید الان این وضع پیش نمیومد.

خیلی حقیرند این قشر!! 😂😂😀😀

فقط اونایی که دنبال ترویج بی اخلاقی اند خوبند؛ اصلا هم بی شخصیت و بی ادب نیستند ؛ دستمریزاد به این همه ادب و فرهنگ.. واقعا باید به این هوش آفرین گفت که همچین برداشت فوق العاده ای از اعتراضات این قشر حقیر داشته. 😀😀