2777
2789
عنوان

این فقط یک سایت بارداری و بچه داری است نه "کلوپ ضد انقلاب"!

| مشاهده متن کامل بحث + 5439 بازدید | 211 پست
واقعا راست میگه ها.. چقدر حقیرن کسانی که میگن "رعایت قانون سایت یعنی احترام شخصیت خودشون"  واق ...

بله بسیار حقیرند.اونهایی که خودشونو زدن به اون راه که حقیرتر هم هستن.اونهایی که دارن از آب گل آلود ماهی میگیرن که بسیار بسیار حقیرتر هستن.در شرایطی که یک سایتی  اومده یه حرفایی زده  و یک عده کاربر پر از عقده هم رفتن پایین اون گزارش از چند کاربر دیگه با اسم و مشخصات حرف زدن و هزار چیز بهشون نسبت دادن امثال شما اومدین اینجا اصرار اصرار که ما که گفتیم اینارو قطع کنید اینا فلان و بهمان؟؟که دو روز دیگه باز همون سایت اسکرین پستای شمارو هم بذاره بنویسه ببینین ببینین کاربران نی نی سایت چقدر با ما موافقن!اینکه مثلا برای یک عده دانشجو یا مادر که حالا شاید یک حرفی هم اینجا زدن دردسر درست بشه چی نصیب شماها میشه که اومدین تو این شرایط این وسط اصرار دارین اینا قطع بشن؟؟دلتون خنک میشه؟خب تو خصوصی هم میتونستید به خانم تهرانی بگید ولی اینکه تو این شرایط اینجا عمومی اصرار میکنید معلومه هدف مشخصی دارید.درک یک موقعیت خاص براتون مفهوم نداره؟؟خیلی سخت نیست اگه متوجه بشید دارید برای یک عده دردسر درست میکنید!!ولی انگار خیلی از خداتونه که اذیتشون کنید .بله بنظرم آدمهای حقیری هستن اونهایی که نمیفهمند وقتی یک بخشی هست به اسم اقلیت مذهبی و یک اقلیت مذهبی هم التزامی به اسلام نداره و چیزی خلافش رو بگه تو اون بخش نمیشه بهش گفت خفه شو.یا باید اون بخش نباشه یا اینکه وقتی هست انقدر شعورش هم باشه که یه عده برنگردن بهش بگن مثلا نگو تو جشن هاتون شراب خوردین چون میشه ترویج بی اخلاقی!!فکر نمیکنم هوش و ذکاوت بالایی اصلا لازم داشته باشه فهمیدن این مطلب!حالا چرا شما متوجه نمیشید نمیدونم!!وقتی این سایت ده ها بخش با انواع  و اقسام موضوعات ایجاد کرده یعنی از هر گرایشی دعوت کرده در تالارهای گفتگوی اینجا حرف بزنند.خیلی مسخره است که این بخش ها باشه بعد سردر سایت بزنن فقط چیزایی رو بگید که خوشآیند اکثریت باشه!!اگه میخواست فقط یک عده با یک گرایش حرف بزنن چرا برای ژست این بخشهارو ایجاد کرده؟تظاهر به چی میخواد بکنه؟اینکه شما چرا متوجه نمیشید و هی قانون سایت قانون سایت سر زبون انداختید متوجه نمیشم.اگه قانون سایت میگه فقط مسلمونا حرف بزنن از راه و رسم زندگیشون باید بخش اقلیت مذهبی رو ببنده نه که بگه این بخش هست ولی شما حرف نزنید!!اگه میخواد از رویدادهای جامعه حرف نزنن بخش رویدادهای جامعه رو ببنده.تو روزنامه مثلا در مورد ازدواج سفید مطلب مینویسن و اظهار میکنن داره در جامعه زیاد میشه بعد اینجا کسی تاپیک بزنه تا در موردش صحبت بشه امثال شما میگید داره ترویج بی بند و باری میشه!!بابا اینا موضوعاتیه که روزنامه ها هم در موردش مطلب مینویسن.در مورد سن پایین مصرف مشروبات الکی روزنامه ها هم مطلب مینویسن.اینا رویدادهای جامعه است دیگه پس چیه؟؟خب بالاخره زندگی بدون عقد رویداد جامعه هست یا نه؟تولد بچه هایی بدون عقد ازدواج رویداد جامعه هست یا نه؟شماها میگید نباید حرف بزنن منم میگم اگه نباید حرف بزنن پس خانم تهرانی ژست مسخره سایتو جمع کنه بخش رویدادهای جامعه رو ببنده

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخ اخ اخ 

همین جوری اینجا نسبت به دوسال پیش کیفیتش افت کرده کابرهای قدیمی همین یکی دو تا پست هم تو هفته نیان اینجا بذارند که دیگه واویلا میشه

ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 
ول کن مهی  اینا همه جوره خود درگیرند نمیتونند ببینند یکی متفاوت از خودشون فکر میکنه

ول کردم سیمرغ .همشون از یه جنسن.تا در جواب کم میارن میگن من وقتمو هدر نمیدم برای خوندن پستات.یادته بچه بودیم بعضیا دعوا میکردن تو جواب دادن کم میاوردن گوشاشونو میگرفتن میگفتن ما نمیشنویم تو چی میگی؟؟اینا تو همون بچگی موندن.  الانم خودشون بحث رو باز میکنن بعد وقتی کسی جوابشون رو میده و کم میارن و جوابی ندارن میگن ما حرفاتو نمیخونیم.خب مگه خوددرگیری داشتی سر بحث با من رو باز کردی که حالا به چیزای نداشتت ببالی؟!نصف زندگیشون تو سایته از این و اون اسکرین شات میگیرن از ثانیه ها و دقیقه های با ارزشش حرف میزنه !!ساعتم نه ها دقیقه ها!!!یکی نیست بگه 4 روزه تو این تاپیک مطلب مینوشتی که چرا کاربری اینو اونو نمیبندین دقیقه هات هدر نمیرفت!!درگیر اینجانا به زور میخوان تظاهر کنن نیستن  

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
ممنونم جوابم رو دادید؛ اما به نظر خودتون جواب سوال من بود؟؟  اینکه تاپیک ها تعطیل میشه و پست ه ...

تا جايى كه من مى دونم دوست من كاربرانى كه پست هاى غير اخلاقى و فحش مى گذارند كامل قطع دسترسى مى شن و پست يا تاپيكشون هم تعطيل مى شه.

ولى اگر من نوعى نظر مخالف اعلام كنم چه دليلى داره پستم پاك بشه يا تاپيكم تعطيل؟

مثلا من اگر در يك پست بنويسم من كشور امريكا رو دوست دارم و يا من نمى پسندم دايى ام براى دفاع از كشور ديگه اى شهيد بشه يا هزار عقيده مخالف چه إشكالى داره؟

چرا بايد با من نوعى به عنوان مثال برخورد بشه؟

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.
من که اصلا در جریان حرفای اسکای و دعوای جدید کاربرا نیستم.خیلی کاربرهایی هم هستن که ممکنه عقایدشون م ...

کامنتتون پر از مطالب تأمل برانگیز بود 🙏🙏

قبل باز کردن دهنمون به بول شتی که قراره ازش خارج بشه فکر کنیم 🤡

نمى دونم واقعا هيچ كلمه اى پيدا نمى كنم. 

اينكه يكى دوست داره دوست پسر داشته باشه تا وقتى رخت خواب تو سايت پهن نكرده چه إشكالى داره.

لطفا تاپيك هايى كه هر روز تو پر بازديد هاست در مورد كتك خوردن زنا از شوهراشون هم حذف كنيد. چطور نمى گيد اينها ترويج خشونت مى شه ولى اگه يه بنده خدايى از عشق به دوست پسرش بگه بايد قطع دسترسى شه!!!! 

واقعا فكر نمى كردم اينقدر حسود تو اين سايت باشه كه باعث قطع دسترسى كاربرها بشن😔😔😔

خانم تهرانى ممنون كه از كاربرهاتون دفاع مى كنيد.

واقعا اين مشرق چشه؟ فازش چيه؟ اين همه تهمت😔

ممنون ازتلاش های بی وقفتون 😊😊😊😊😊خسته نباشین 💪💪💪💪💪💪💪👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
خانم تهرانی من یه سوال دارم  چرا امکان حذف تاپیک توسط کاربر وجود نداره ؟ این مورد واقعا آزار ...

کاربر محترم سلام

نی نی سایت بد آموزی داره شما کاملا درست می فرمائید. فقط متوجه نمیشم شما چطور در سایتی که این قدر مطاب بد داره از سال 94 عضو شدی و همچنان دارید فعالیت میکنی!

سلام خانم تهرانی میشه یکی به من بگه اینجا چه خبره؟؟ من خودم به چشم دیدم یه کاربر میاد یه تاپیک میز ...

ایجاد تاپیک درباره کاربری که قطع دسترسی هست برخلاف قوانین سایت است. اما اگر اون کاربری که قطع دسترسی شده تاپیک سرکاری  زده باشه و داستانسرایی کرده باشه که در این صورت کاربران دیگه می تونن برای اطلاع رسانی و برملا شدن کار اون کاربر اسکرین و تاپیک بزنن. این کار برای آگاه شدن و روشن شدن سایر کاربران ایرادی نداره