اگر همسر شما مرد خوب با اخلاقی باشه ولی بلد نباشه ذوق کنه و شادیشو نشون بده و خودشم این موضوع رو بپذیره ولی کاری برای رفعش انجام نده ، چی کار میکنید ؟ چجور باهاش رفتار می کنید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
آخه میدونی مردا اینقدر کارو خرج خونه دارن پول درآوردن سخته که ما یچی میخریم بیچاره تویهزار فکر قسطو کرایه خونه و... هست ولی ما چون راحت خرج میکنیم اون پولو واسمون شیرینه ذوق میکنیم ولی فکر اونا جای دیگس . توی خرید که اینجوری واسم پیش اومده بی ذوق باشه بعضی وقتاا
باهاش کنار بیا عیب وحشتناک و غیرقابل گذشتی نیست که فقط یکم درون گراست طفلک هرکس یه مدل ...
آره والا بهتر از بعضی از مردایه جوگیره که دهنشونو باز میکن آبرویه آدم تو جمع میره من از وقتی نامزد خالمو دیدم که جه قدر جلف و شوت و جوگیره شوهرمو حلوا حلوا میکنم که با اینکه سنش کمه انقدر سنگین و مردونه رفتار میکنه