2777
2789
عنوان

شوهری که ذوق کردن بلد نیست

730 بازدید | 47 پست

اگر همسر شما مرد خوب با اخلاقی باشه ولی بلد نباشه ذوق کنه و شادیشو نشون بده و خودشم این موضوع رو بپذیره ولی کاری برای رفعش انجام نده ، چی کار میکنید ؟ چجور باهاش رفتار می کنید؟

بسپرش به خدا درست میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط طلاق😂

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

آخه میدونی مردا اینقدر کارو خرج خونه دارن پول درآوردن سخته که ما یچی میخریم بیچاره تویهزار فکر قسطو کرایه خونه و... هست ولی ما چون راحت خرج میکنیم اون پولو واسمون شیرینه ذوق میکنیم ولی فکر اونا جای دیگس . توی خرید که اینجوری واسم پیش اومده بی ذوق باشه بعضی وقتاا

باهاش کنار بیا  عیب وحشتناک و غیرقابل گذشتی نیست که  فقط یکم درون گراست طفلک هرکس یه مدل ...

آره والا بهتر از بعضی از مردایه جوگیره که دهنشونو باز میکن آبرویه آدم تو جمع میره من از وقتی نامزد خالمو دیدم که جه قدر جلف و شوت و جوگیره شوهرمو حلوا حلوا میکنم که با اینکه سنش کمه انقدر سنگین و مردونه رفتار میکنه 

دقيقا مشخصات شوهر منو گفتي 😂 خوب چكارش كنم ديگه بعد ده يازده سال زندگي با اين موضوع كنار اومدم و خوبياشو ميبينم .

شما هم آواز خوششو بزار كم كچليش چون هيچ بشري كامل نيست . 

عاشقش باش مث روز اول ، آدم عاشق عيب معشوقشو نميبينه 

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"