2777
2789
عنوان

شوهری که ذوق کردن بلد نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 47 پست

ب نام خدا 

وقتی لباس میخریم همشم با سلیقه ی من 

میرسه خونه نمیپوشه خودم میپوشم باهاشو راه میرم 

خودش میفهمه الان دیگه وقتشه الکی خودشو ذوق زده نشون بده 

کلا بی ذوقه چیکارش کنم 

😟😞😞😞😞😞😞

من كه شوهر ندارم هنوز.اما اگه داشتم خودم انقد ذوق نشون ميدادمو به حرفش ميكشوندك تا اونم به راه بياد

مونا من اینکارارو کردم خییلی زیاد ... اهنگ لیلا فروهر قدیمی میزاشتم باهاش میرقصیدم عشوه میومدم تو ماشینش بعد فکر میکنی چی میگفت ؟؟؟ در جواب اهنگ عروس باید ببوسه شادومادو و من گونمو میبردم جلو ! ... میگفت اوه چقد ذوق عروسی داری !!!       

تمام اهنگهای شادمو پاک کرد بجاش متالیکا ریخت تو فلشش و گوگوش که من ازززش متنفرررر بودم بعد میدید من حرص میخورم باهاش میخوند و صدای پخش رو بلندتر میکرد میگفت میدونم داری لذت میبری!

پول ضبط ماشینشو از من گرفته بودم چهارصد تومن!!!!!   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته من منظور شمارو متوجه نشدم درست شوهرت بهت توجه نمیکنه؟ مثلا به سلیقه خودش برات لباس نمیخره یا نمیگه برو موهاتو این رنگی کن مثلا یا ازت تعریف نمیکنه؟ عکساتو نمیزنه به دیوار؟ وقتی یکی ازت تعریف میکنه اون خوشحال نمیشه؟ اینجوریه آیا؟

شوهر منم کلا ذاتا ساکته و از خودش ذوق نشون نمیده ولی اخلاقای دیگش خوبه همه که کامل نیستن همونطور که منم بی عیب نیستم

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
سلام صبح بخیر من هنوز نخوابیدما از دیشب تا حالا 😂

وای چرا؟؟؟ منم دیشب خوابیدم همون موقع ولی نمیدونم چی چی خواب میدیدم شوهرمو بیدار میکردم میگفتم پاشو پاشو ماکارانی بخور بعد دوباره می‌خوابیدم دوباره تو خواب بیدارش میکردم پاشو ببین چیکار داره یکی اومده هی تا صبح فکر کنم چهار بار صداش زدم بعد همون لحظه می‌خوابیدم نمیدونم اصلا اونموقع نمی‌فهمیدم اما صبح بیدار شدم بهم گفت تازه یکم یادم اومد یچیزایی گفتم یعنی صداش میزدم تا جواب بده بعد چرتو پرت میگفتم بیهوش میشدم می‌خوابیدم 😩😩😩😩😌

مونا من اینکارارو کردم خییلی زیاد ... اهنگ لیلا فروهر قدیمی میزاشتم باهاش میرقصیدم عشوه میومدم تو ما ...

غزلي ناراحت نشيا.ولي اون ادم نرمال نبوده بخدا :((

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.