2777
2789
عنوان

شوهری که ذوق کردن بلد نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 47 پست

شوهر منم همینقد بی ذوقه. ولی خب دوستش دارم اصلا ذوقش رو هم نمیخوام, فداش شم🤗😁

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

غزلي ناراحت نشيا.ولي اون ادم نرمال نبوده بخدا :((

اطرافیانش میگفتن ... نه خواهری واسه چی ناراحت! دوست دختر پسر عمه ش که همش باهم بودن میگفت غزل بخدا آرش روانیه مرض داره اصن همش دوست داره تورو آزار بده!

البته زندگی خییلی سختی داشت و قرص اعصاب مصرف میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چرا؟؟؟ منم دیشب خوابیدم همون موقع ولی نمیدونم چی چی خواب میدیدم شوهرمو بیدار میکردم میگفتم پاشو ...

😂😂😂😂 چه شب پر ماجرایی داشتی

من کلا بیشتر وقتا شبا بیدارم صبح که شوهرم میره سر کار میگیرم میخوابم 

😂😂😂😂 چه شب پر ماجرایی داشتی من کلا بیشتر وقتا شبا بیدارم صبح که شوهرم میره سر کار میگیرم میخواب ...

خیلییییی صبح خواب میچسبه 😴😴😪ولی اگه پرده هارو بکشی گوشی سایلنت. زنگ آیفون خاموش. زیر پتو با خوروپف دلنشین

اطرافیانش میگفتن ... نه خواهری واسه چی ناراحت! دوست دختر پسر عمه ش که همش باهم بودن میگفت غزل بخدا آ ...

خداروشكر تموم شد.ايشالا يه ادم مناسب مياد تو زندگيت. اما تو روحيه و ذوق و نشاطت رو حفظ كن همچنان

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.
پدرمادرایی که دائم میزنن توذوق بچه هاشون اینطوری میشن 

نه, یک چیز ذاتیه. البته در مورد بعضیا ممکنه حرف شما صحت داشته باشه.

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

نصف بیشتر مردا اینجورین.. 

یوقتایی هیچکاری نمیشه کرد .. /:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
خیلییییی صبح خواب میچسبه 😴😴😪ولی اگه پرده هارو بکشی گوشی سایلنت. زنگ آیفون خاموش. زیر پتو با خوروپ ...

عاشقه همینشم دیگهه سکوت کامل 

راستش نمیتونم با شوهرم بخوابم کنارش خوابم عمیق نمیشه دلم میخواد وقتی میخوابم جام باز باشه راحت قلت بزنم که خوابم عمیق شه هنوز عادت نکردم اینجوری بخوابم

از شوهر لوده که بهتره!  ولی در کل من تعجبم از بعضی خانم هایی که انقدر شوهرشونو دوست دارن در هر ...

می تو.

منم اصلا درک نمیکنم.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس
البته من منظور شمارو متوجه نشدم درست شوهرت بهت توجه نمیکنه؟ مثلا به سلیقه خودش برات لباس نمیخره یا ن ...

نه کلا برای هر اتفاق بد و  خوبی چند ثانیه فقط ممکنه شاد یا ناراحت بشه کلا درونگراست و این منو اذیت می کنه نمیخوام توی جمع چه چه بزنه ولی در خلوت خودمون که می تونه یکم شادی کنه مثلا برای سالگر عقد ولی خیلی عادی رفتار م یکنه 

بسپرش به خدا درست میشه
اره دقیقا،شوهر منم همینطوریه از بس که باباش همیشه زده تو ذوقش فکر کنم اینطوری شده

متنفرم از پدر مادرهایی که آینده یه بچه رو نابود می کنن

بسپرش به خدا درست میشه
عاشقه همینشم دیگهه سکوت کامل  راستش نمیتونم با شوهرم بخوابم کنارش خوابم عمیق نمیشه دلم میخواد ...

تا حالا دوبار شوهرم از تخت افتاد پایین همیشه میگه بد میخوابی پات توی دهنمه یا اصلا جا ندارم