2777
2789

من عید امسال بخاطر بی مسئولیتی شوهرم و اذیت های مادرش مجبوری رفتم قهر 

خودمم از قهر متنفرم

دیگ وقتی شوهرم اثمد دنبالم با باباش کلی بی احترامی شد بین شوهرم و خانوادم و منو خانوادش

الان چند تا از پیامای شوهرم دیدم برای پارساله اتفاقا تو اوج فشار و قرض و چک بود ک چقدر نازمو میکشید و مهربون بود 

کاش نمیدیم 

دلم گرفت

الانم خوبه ولی دیگ سرده ته دلش میدونم

همش موقتیه 

مثل قبل پیام عاشقونه و ناز کشیدن نیست

اصلا جواب نمیده

بهش پیام بدم مثلا بگم خسته نباشی عشقم و....  یا جواب نمیده اگرم بده میگ جانم کاری داری ینی همین دیگ اونم با عشق مثل قبل جواب نمیده

مثلا دیروز داشتم میگفتم تو قرض و چک هات من پشتت بودم و طلاهامو بخاطرت فروختم

زد تو ذوقم بدجوری گفت والا تو ک همیشه خدا قهری باید با ریش سفیدا برت گردونیم دیگ کی بودی و اشتی بودی ک پشتمم بودی 

دلمو شکوند

(در طول زندگیم سه بار رفتم قهر همش البته همشم دلیل قانع کننده داشت 

اسی جونم بنظرم قهر نرو خونه بابات و اینکه زمان میبره تا همه چی فراموش تون بشه

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جونم بنظرم قهر نرو خونه بابات و اینکه زمان میبره تا همه چی فراموش تون بشه

خوشگلم 

رفتم قهر چون شوهرم منو سه ماه انداخته بود خونه مادرش خودشم رفته بود شهر دیگ سرکارش

من از دست مادرش نتونستم بمونم

من برای همین همیشه میگم تا مطمئن نشدید خانواده هارو در جریان نذارید که اینجوری نشه

حتی میگم موقع قهر جاتونو جدا نکنید سردی میاره

مخالف حمایت از آقایون هستم ولی وقتی میدونید میخواید زندگی کنید اینجور قهر کردن رابطه رو درست نمیکنه بدتر میکنه

آواکادو سایت🥑                                                            

خوشگلم رفتم قهر چون شوهرم منو سه ماه انداخته بود خونه مادرش خودشم رفته بود شهر دیگ سرکارشمن از دست م ...

حق داشتی گلم حرفی نمیمونه

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

خب عزیزم اگه قرار بود قهر جواب بده بار اول نه بار دوم جواب میداد دیگه سه بار قهر و ترک منزل چیه؟!نظر شخصی من اینه وقتی ادم قهر میکنه و از خونه میزنه بیرون و خانواده ها رو دخیل میکنه یعنی اون زندگی تموم شده و میخوان طلاق بگیرن...

نباید برمیگشتی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍