2777
2789
عنوان

حس میکنم دیگ بعد قهرم رابطه منو شوهرم مثل قبل نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 31 پست
باز با حالت مسخره کردنم میگفت اینسری رفتی خونه بابات قلبش بگو ک میری قهر یا نه منم از اون ور برم دنب ...

بهش میگفتی شما برنامه خودتو چک کن ببین کی قراره باز گند بزنی واسه همون موقع ریش سفیدا رو خبر کن 

وقتی میگه کی پشتم بودی بگو همینکه هنوز توی این خونه هستم باید روزی صدبار شکر خدا کنی با خدا معامله مردم برگشتم وگرنه تو لیاقت برگشتن نداشتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم اگه قرار بود قهر جواب بده بار اول نه بار دوم جواب میداد دیگه سه بار قهر و ترک منزل چیه؟!نظر ...

کدوم منزل این سه بار قهر زمانی بوده ک خونه مادرش بودم

وگرنه وقتی میام خونم پس چرا نمیرم قهر

من سه ما سه ماه میندازه خونه مادرش میگ مادرم تنهاس

خودشم میره شهر دیگ کار

مادرشم اذیت میکنه غر میزنه   

چطور تحمل میکنی شوهرت سه ماه نباشه 

تو تحمل کردی 

علاوه بر دوری ، زندگی با مادرشوهر 

کار هر کسی نیست 

نباید برمیگشتی 

حس می‌کنم دوری براتون دلسردی آورده 

وگرنه بدتر از این دعوا ها رو تو اطرافیان دیدم 

و سرد نشدن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

کدوم منزل این سه بار قهر زمانی بوده ک خونه مادرش بودموگرنه وقتی میام خونم پس چرا نمیرم قهرمن سه ما س ...

اگه قرار بود این خونه مادرشوهر رفتنت حل بشع با قهر اول نه با قهر دوم حل میشد وقتی نشده دنبال یه راه حل دیکه باش نه فرسایش روان خودت...

بقیه پست هامو بخون

حق میدم بهت ولی سعی کن نه گذشته رو به یاد بیار نه به زبون از شوهرت سؤال کن چرا مثل قبل کمتر محبت می کنه مثل خودش باش زیاده روی نکن تو محبت کردن که فکر کنه وظیفته و خودش رو هی کنار بکشه 

چطور تحمل میکنی شوهرت سه ماه نباشه تو تحمل کردی علاوه بر دوری ، زندگی با مادرشوهر کار هر کسی نیست نب ...

در طول این سه ماه

ماهی یکبار در حد ده روز میمود میموند

در طول این سه ماهماهی یکبار در حد ده روز میمود میموند

دوری سردی میاره متاسفانه 

قهر و دعوا بهانه هستش 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍