2777
2789
عنوان

تو این تاپیک قراره فقطططط بخندیما بدویین بیایین😁🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 8436 بازدید | 202 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂🤣🤣🤣 اگه جات بودم همونجا جیغ میکشیدم و گریه میکردم😂

من بیصدا نابود شدم 😑 لعنت بهش  اعتماد بنفسمو نابود کرد جلو ایینه میرفتم حرفش یادم میومد 😐

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

یبارم طفلی مامانم یه سینی چایی آورد گرفت سمت پدربزرگم تا اومد تعارف کنه همه رو ریخت رو پاهای بابا بز ...

وای اسییییی عاشق مامانت شدم.مردم ا خنده

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.

یه بار با خواهرم داشتیم از در مغازه ای رد می‌شدیم وایستاد روسریشو جلو شیشه در درست کنه یه کم بعد  گفت بیا ببین مرده چی میگه خودمون چسبوندیم به شیشه دیدیم مرده از تو مغازه  یه  ساندویچ دستشه هی به ساندویچ اشاره می‌کنه بعد به خواهرم 

مرده فک کرده بود خواهرم گشنشه از پشت شیشه میگه ساندویچ تو بده به من 😂

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

مامان من هروقت جلو فامیلا یا به مغازه دارا عکسی میخواد نشون بده با انگشت وسط با گوشیش کار میکنه دقیق ...

یه بار بگو بهش خوب 🤦

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

یه دختر خاله دارم خیلی باحاله رفته بودیم مسافرت با مامان بزرگ و خالم  اونم پوستش سبزع بود مدام درحال کرم زدن  خلاصه رفته بودیم جایی تفریح بین راه کلی پسرم اونجا بود  برگشت ب من گفت کرمم چطوره منم گفتم کرمت پاک شده بعضی جاهاش مونده  اونم سریع رفت بساتشو اورد با چادر مامان بزرگم وسط ملت گذاشت رو سرش و رفت زیرش شروع کرد ب کرم زدن 😶🙄 خلاصه یهو چادرو برداشت گفت چطوره 😃خدا ازت نگذره دختر یادت افتادم حتی ب مژها و ابروهاشم زده بودکرم  انگار سرشو کردن تو کیسه ارد زیر چادر تاریک بود فک میکرد سفید نشده  😑😐 یهو مامان بزرگم  اومد گف این چشه  کی اینجوریش کرده 😶 خلاصه فهمید کرم زده دختر خالم جلو همون پسرا زدش و اب داد گف بشورش   

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

من ی دوستی داشتم ی کم خیلی شوخ بود ی بار اشتباا کردم باهاس رفتم خرید این به جای ...همه مانکنا دست میزد و قاه قاه میخندید بعد ی بار مانکنه مرید بالا نگو صاحب مغازه بوده داشتا مانکناشو درست میکرده  که تا دیده ما داریم رد میشیم صاف وایساده تا ما رد بشیم بنده خدا کبود شدا بود

البته این خاطره خودم نیست همسایه تعریف میکرد

یه دختر خاله دارم خیلی باحاله رفته بودیم مسافرت با مامان بزرگ و خالم اونم پوستش سبزع بود مدام درحال ...

زدش😂🤦 طفلک

این خاطره برا خودم نیست یه نفر تعریف میکرد رفته بودیم فاتحه رسونی خونه یکی از فامیلای مامانم.بعد همه ...

🤣🤣🤣🤣

خیلی باحال بود 

زدش😂🤦 طفلک

اره  مامان بزرگم کلا گیر میداد خیلی یبارم مد شده بود اون مدل گشوارهایی ک پر بود بزرگ. منم خیر سرم یکیو انداختم تو گوشم رفتیم خونه مامان بزرگم  تولد داییم بود  کلی هم مهمون. داشتن چون داییم تک پسر بود ....خلاصه همه دور هم بودیم من بی شانس کنار مامان بزرگم نشستم یهو برگشت گفتش این چیه تو گوشت منم باخنده گفتم گوشواره جدیدع قشنگه 🙃 شت  صدای سیلی بود ک مادر بزرگم زد فک میکردم داره شوخی میکنه  خندم گرفت اونطرفمم گفت شت سیلی دومی بود گفت حالم بدشد بال مرغو از گوشت دربیار 🙄ابرو نزاشت مرد و زن کبود شدن و جرات نداشتن بخندن 

اره مامان بزرگم کلا گیر میداد خیلی یبارم مد شده بود اون مدل گشوارهایی ک پر بود بزرگ. منم خیر سرم یک ...

🤣🤣

اره مامان بزرگم کلا گیر میداد خیلی یبارم مد شده بود اون مدل گشوارهایی ک پر بود بزرگ. منم خیر سرم یک ...

مامان بزرگ منم تو عروسی خواهر هی به ما می‌گفت سرتونو بپوشانید سرما میخورین🤦