2777
2789
عنوان

تو این تاپیک قراره فقطططط بخندیما بدویین بیایین😁🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 8436 بازدید | 202 پست
دهنت سرویس عاشقتم 😂

فدات😁😂

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
یه دست به پیشونیش میزدی ببینی تب نداره خدای نکرده 😂من خودمم اینطوری میشم 😁

نع خب تو شوک بودم 

چون خیلی جدییی حرفشو زد 

تهشم ریکشن من و دید زد ب پیشونیش گف آخ گند زدم کع

کلا با سکوت ب جواب میرسع خودش☹️😂

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو تاحالا تو عمرم جایی نگفتم ینی خیلی خجالت میکشم برا اشنا بگم 

ولی برا شما میگم یبارم رفته بودم خرید یه نکبتی پشت سرم را میومد و هی خوشگله پیس پیس و از اون کارای خز میکرد منم برگشتم گفتم تاحالا قیافه خودتو تو ایینه دیدی  

اون عوضیم گفت تو چی تاحالا دماغ خودتو دیدی عین پیپ میمونه 😐عوضی بخدا حلالت نکردم من چندسال دنبال این بودم دماغمو عمل کنم بخاطر همین حرف

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

نع خب تو شوک بودم چون خیلی جدییی حرفشو زد تهشم ریکشن من و دید زد ب پیشونیش گف آخ گند زدم کعکلا با سک ...

خخخخخ

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
اینو تاحالا تو عمرم جایی نگفتم ینی خیلی خجالت میکشم برا اشنا بگم ولی برا شما میگم یبارم رفته بودم خر ...

دختر دهن به دهن نشو هیچ وقت با اونا😂

یبارم یکی توخیابون هی دنبالم میومد و مزاحمم میشد منم خیر سرم شاکی اومدم تهدید کنم بهش گفتم ببینم م ...

🤣🤣🤣 چه تهدیدی چهار ستون بدنش لرزیده

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

این خاطره برا خودم نیست 

یه نفر تعریف میکرد رفته بودیم فاتحه رسونی خونه یکی از فامیلای مامانم.بعد همه نشسته بودن ساکت و آروم یهو یکی سرشو از تو آشپزخونه کرد بیرون داد زد کبرا بیا تو که پوسته روی ماستو دوست داری لیس بزنی  بیا این در ماست و باز کردیم پوستش برا تو . دختره میگفت به مامانم گفتم پاشو برو این فامیلاتو جمع کن آبرومونو بردن مامانش گفته نمیخوام برم میخوای همه فک کنن کبرا منم 😄😄😄😄😄😄

جوانی ام به مو رسیده😔😔

تو بازار چادر مادرم به حساب گرفتم یه بازار گشتم دو ساعت بعد دوساعت فهمیدم مادرم نیست بنده خدا میخاست نترسم همه جا منو نشون میداد مادرم پیدا کنه من متوجه نمی‌شدم 

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛
این خاطره برا خودم نیست یه نفر تعریف میکرد رفته بودیم فاتحه رسونی خونه یکی از فامیلای مامانم.بعد همه ...

🤣🤣🤣🤣🤣

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
دختر دهن به دهن نشو هیچ وقت با اونا😂

ن نمیشم دیگ چون خودم ضایع میشم 😑

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

دهنت سرویس عاشقتم 😂

پروفت چقد شبیه منه ،البته جز چهره😂

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

با دختر داییم شب رفته بودیم پیاده روی 

هندونه قبلش زیاد خورده بود یهو جیشش میگیره رفتیم داخل یه کوچه کشید پایین دقیقا همون موقع در خونه روبروش باز شد دوتا پسر جوون صحنه رو کااامل دیدن🤣🤣🤣🤣

بقیه شو حدس بزنین

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜