2777
2789
عنوان

به نظرتون بقیه جهیزیه با دویست میلیون حله

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم 😍 😘 تو هم مبارکت باشه و انشالله به دلخوشی استفاده کنی 🌹❤️عزیزم شهر شما هم همه چی با عر ...

اینجا خیلی وقتا فرش و تلویزیون و سرویس چوب  با داماده ولی شوهر من چون همه چیش با خودشه و خانواده ش کمکش نمیکنن حتی فرش و تلویزیون و سرویس چوب هم خودم میگیرم. پول رهن خونه و عروسی و آتلیه و آرایشگاه من و بقیه چیزا با شوهرم. البته بعد عروسی هم پولای من برای خودمه ولی اون خرج خونه رو میده. اینجوری توافق کردیم

شیربها چیه؟

رسمه که داماد ۳ یا ۴ کالا از جهیزیه بزرگ رو بخره مثلا سرویس چوب و یخچال و....

به این میگن شیربها

🤍خدا آنچه به ما گذشت را جبران خواهد کرد🤍                                                                          
رسمه که داماد ۳ یا ۴ کالا از جهیزیه بزرگ رو بخره مثلا سرویس چوب و یخچال و....به این میگن شیربها

ما شیربها پول میدن 

3،4 تیکه بزرگ رو هم داماد میگیره

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
سرای ایرانی سرویس چوب هم داره؟ نرفتم تا حالا. کجا هست؟یه سر رفتم بازار مبل یافت اباد چقدر همه چی گرو ...

وای نری سرای ایرانی 

جنس های مدل قدیمی خیلی هم گرونتر از بیرون میده حالا قسطی هم میده اما فایده ای نداره 

برو شهرک ولیعصر مبلهای مناسبه در حد بودجه ات خرید کن من مبل خیلی خوب با نهارخوری ده نفره و میرهاشو خریدم از یافت آباد ۱۴۰ تومن اما شما با مبلغ ۱۰۰ تومن کامل میتونی سرویس چوب رو جمع کنی کافیه برات 

حالا نهارخوری ده نفره که نمیخوای مبل متوسط هم خوبه برات 

کنسول و اینجور چیزها هم قدیمی شده نخر 

میز تلویزیون هم ساده ترین مدل رو بردار 

رختخواب هم کم بخر الان دیگه شب کسی خونه کسی نمیمونه

ما شیربها پول میدن 3،4 تیکه بزرگ رو هم داماد میگیره

چه خوبه

ولی ما به جای پول میگیم کالا بگیرن

من همه رو یه مارک نگرفتم چون گفتم شاید خوب نباشه مارکای متفاوت گرفتم

آره کار خوبی کردی. ببین حتی به نظرم مولتی کوکر هم نخواه حتما بوش بخری. بیست تومن واسه پلوپز زیاده. کلی چیز مونده بخریم.  من برگردم عقب بعضی چیزا رو ارزونتر میخرم. مثلا سرویس چینی سه دست خریدم ولی ما زیاد مهمون نداریم. لازمم نمیشه یکی دو سال اول. 

طرف ما همه رو پسر میگیره چند تیکه فقط با دختره.خب شاید دختر نداشته باشه

چه خوبه

کدوم شهر هستین؟