2777
2789
عنوان

به نظرتون بقیه جهیزیه با دویست میلیون حله

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 76 پست
بزرگا رو همه رو الجی گرفتم. کوچیکترا بوش و فلر و فیلیپس.مولتی کوکر رو هم فلر خریدم. ولی مارکای خوب ز ...

مولتی کوکر بوش میخوام بگیرم ولی فیکش زیاده اصلش بالای نزدیک 20 تومنه 

فلر میدونی چنده الان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما برقیات چقدر شد؟ چیا خریدی؟

من برقیا رو یخچال دوو گرفتم لباسشویی و ظرفشویی جی پلاس البته سه سال پیش گرفتم 

کوچیکا رو جارو و جارو شارژی بوش گرفتم ماکروویو الجی آون توستر داتیس غذا ساز فیلیپس اتو فیلیپس اتو پرس مارشال چند تا چیز دیگه هم هست خرد کن و چای ساز و سماور برقی 

برقیای کوچیک حدود 200 شد 

من برقیا رو یخچال دوو گرفتم لباسشویی و ظرفشویی جی پلاس البته سه سال پیش گرفتم کوچیکا رو جارو و جارو ...

عزیزم مبارکت باشه😍 الهی به دل خوش و سلامتی استفاده کنی و لذتشو ببری. در کنار یه یار خوب و همدم مهربون😘

عزیزم مبارکت باشه😍 الهی به دل خوش و سلامتی استفاده کنی و لذتشو ببری. در کنار یه یار خوب و همدم مهرب ...

مرسی عزیزم 😍 😘 

تو هم مبارکت باشه و انشالله به دلخوشی استفاده کنی 🌹❤️

عزیزم شهر شما هم همه چی با عروسه ؟

عزیزم سوالم بی ربطه ولی می پرسم کنجکاو شدم

همه جهیزیه به عهده شماست؟شیربها نمیگیرید؟

🤍خدا آنچه به ما گذشت را جبران خواهد کرد🤍