2777
2789
عنوان

شوهرخواهرم بچه رو از خواهرم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 38 پست
شکایت بکنه بچه رو میدن به مادر....حق نداره بچه 2 ساله رو جدا بکنه

فعلا نمیختد کار به شکابت این چیزا بکشه میخاد شاید بشه با حرف حلش کنه ک این غیر ممکنه اصلا این ادم حرف تو کلش نمیره  خواهرم از طلاق بشدت میترسه دوس نداره بچش کمبود پذر داشته باشه در اینده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ اتفاق بدی  ایشالا مشکلش حل بشه.. 

اخه پدرایقد سنگدل):

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

مگه دست اونه که خواهرت بچه رو نبینه دیگه. 

خدایی نکرده طلاقم بگیره تا ۷ سال بچه با مادره.

بچه دوساله رو نمیشه بدون مادر نگه داشت مادر و خواهرش خسته میشن از بچه بعد خودشم نمیتونه نگه داره دست به دامن خواهرت میشن 

الهي...

اين مرد به بچه خودشم رحم نداره براي لجبازي و... از مادرش دورش كرده؟😔

خانواده شوهرش دخالت كنن كاش بچه رو بيارن

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
مرده شىور اين قوانين ضد زن رو ببرن 

تا وقتی زنا حمایت مردارو میکنن همینه همین سایت امروز طرفداری مرد تریاکی میکردن اعتراض کردم میگه ایشالا یکی معتاد سر راهت بیاد خون بالا بیاری انقدر کم سطحه اینجا بزرگ ترین دشمن زنان خود زنان ضد زن هستن

در ذهن الهی جدایی وجود ندارد،پس من نمیتوانم از عشقی که حق الهی من است جدا شوم برای همین است که همیشه میگویم👈 إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾       درسته فتح و پیروزی مال منه💪😊

سلام عزیزم؛ یک هفته دوری از بچه زیاد به بچه و مادر آسیب نمیزنه؛ بنظرم بهتره نقطه ضعف دست شوهرش نده و از این چند روز برای آرامش خودش و یه جورایی ریکاوری خودش تلاش کنه؛ همسرشم کم کم کوتاه میاد

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...
اگه میدونه مادرشوهرش از بچه خوب مراقبت میکنه بزاره پیشش باشه بالاخره مادرشوهره خودش صداش درمیاد از ب ...

مادرشوهرش عاشق بچس متاسفانه و بچشم به مامانبزرگش خیلب علاقه داره،همه این فتنه ها زیر سر مادرشوهرس بخاطر اینکه لج عروسو دربیاره بیشتر هوای بچه رو داره و بش میرسه

کلا نمیفهمم وقتی تصمیم برای جدایی جدی نیست چرا میرید قهر خونه پدر؟؟؟؟بعدم بدون هیچ بهبودی برمیگردید خونه خودتون....

اگه نیاز داره خواهرتون به حمایت بزرگتر در مقابلش پدرتون با همسر خواهرت باید جایی که خواهرت نیست با هم حرف بزنن و پدرت حمایت خودش رو از خواهرت اعلام بکنه، بگه دختر من ناراضی هست و من هر تصمیمی بگیره حمایتش میکنم ولی دوست دارم یه بار دیگه به خاطر این سالها تلاش کنید تا زندگیتون رو بسازید...

هم حرمت ها حفظ میشه و هم همسرش میفهمه پشت خانومش خانواده ایشون هستن

مادرشوهرش عاشق بچس متاسفانه و بچشم به مامانبزرگش خیلب علاقه داره،همه این فتنه ها زیر سر مادرشوهرس بخ ...

امان از مادرشوهرها 

اينجوري هواي پسرشون رو بناحق نگهميدارن 

اخرشم ميگن مگهما چهكرديم ؟

وای خیلی سخته😢😢 منم یه بار باشوهرم دعوامون شده بود بابام میخواست مثلا شوهرمو بترسونه دست منو گرفت که منو باخودش ببره دختر۱سالمم روی زمین هاج و واج مارو نگاه میکرد یه لحظه از خود بی خود شدم دستمو ازدست بابام به زور جدامیکردم که برم دخترمو بغل کنم بابامم نمیذاشت ومحکم گرفته بودمنو میگفت بیا بریم خودش بچه رو نگه میداره و ازاین حرفا.....ولی داشتم داغون میشدم بالاخره بچه رو به زور گرفتم بغلم باخودم بردم خونه بابام

باورتون نمیشه همون روز تاشبش آشتی کردیم 😁😁چون ما یه دعوای خونوادگی داشتیم وقصد جدایی و طلاق نداشتیم اصلا وبابامم مثلا میخواست بترسونه شوهرمو وبگه که طلاق دخترمو میگیرم و تنهایی باید بچه رو بزرگ کنی و گرنه که قصد طلاق نداشتیم ولی باز با این حال اصلا طاقت ۱دیقه دوریه بچمو نداشتم وبابامو هل میدادمو میگفتم که باید بچمم ببریم باخودمون😃😁😁😂😂

خدایا مرسی که دخترموبهم دادی❤❤❤
کلا نمیفهمم وقتی تصمیم برای جدایی جدی نیست چرا میرید قهر خونه پدر؟؟؟؟بعدم بدون هیچ بهبودی برمیگردید ...

اره خدايي راست ميگي اينو 

قهر الكي واقعا باعث پرروشدن بيشتر مردهاميشه