2777
2789
عنوان

شوهرخواهرم بچه رو از خواهرم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 38 پست
فعلا نمیختد کار به شکابت این چیزا بکشه میخاد شاید بشه با حرف حلش کنه ک این غیر ممکنه اصلا این ادم حر ...

این شکایت ارتباطی به طلاق نداره

ولی اگه اصلا نمی خواد شکایت کنه بزرگتری چیزی را بفرستن بچه را بیاره

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خدايي راست ميگي اينو  قهر الكي واقعا باعث پرروشدن بيشتر مردهاميشه

نه تنها پر رو شدن مرد....کلا ادم عاقل کاری رو باید بکنه که بعدا خودش نگه اشتباه کردم....وقتی خانومی تو تاپیک میگه قهر کردم بعد 1 ماه خانواده شوهرم اومدن دنبالم و برگشتم ولی شوهرم نیومد  باهشون یعنی چی؟؟؟ مثلا ارزش اون خانم بالا رفت؟؟نه...اتفاقا کاملا برعکس

کلا نمیفهمم وقتی تصمیم برای جدایی جدی نیست چرا میرید قهر خونه پدر؟؟؟؟بعدم بدون هیچ بهبودی برمیگردید ...

عزیزم کلا این ادم از همون اول با ما قطع رابطه کرد،تو دوران عقد خوانوادم خواهرمو مجبور به طلاق کردن ولی با ضمانت خودش ازدواج کرد،بابای من اصلا این اقارو چنبار بیشتر ندیده،یبارم تو دوران عقد با حضور بزرگترا یه جلسه تشکیل دادن ک این اقا هر چی از دهنش دراومد به بابام گف

وای خیلی سخته😢😢 منم یه بار باشوهرم دعوامون شده بود بابام میخواست مثلا شوهرمو بترسونه دست منو گرفت ...

ووووووی فکرکن اونم بچه دختر باشه.

ادم دلش ریش میشه با خودش نبره😍😍😍😍😍

فعلا نمیختد کار به شکابت این چیزا بکشه میخاد شاید بشه با حرف حلش کنه ک این غیر ممکنه اصلا این ادم حر ...

کمبود پدر 

پدری که بد دهن و بددله نمیدونم چرا بعضیا فک میکنن اینجوری بچشون تو بهشت بزرگ میشه نه بچه تو یه برزخی بزرگ میشه و میبینه هر لحظه سوختن هر دو طرفینو پس دنبال یه راهی برا فرار از این برزخ میکنه یه خورده فکر بشه به طلاق قبل طلاق بعد طلاق

عزیزم کلا این ادم از همون اول با ما قطع رابطه کرد،تو دوران عقد خوانوادم خواهرمو مجبور به طلاق کردن و ...

خوب چرا تو عقد جدا نشدن😐

اي بابا

خيلي بد ك اين اقل خودش را تو عقد نشون داده بودحالا ك كار از كار گذشته امسدوا م راه حل خوبي پيدا كنيد

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود
ووووووی فکرکن اونم بچه دختر باشه. ادم دلش ریش میشه با خودش نبره😍😍😍😍😍

آره بخدا دقیقا  الان حال خواهرت رو خوب میفهمم ولی تا میتونی حالش رو عوض کن 

خدایا مرسی که دخترموبهم دادی❤❤❤