2777
2789
عنوان

حستون چیه یکشنبه 7صبح باید بلندشید بچتون ببرید مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 3566 بازدید | 156 پست
ولی من بازهم معتقدم مامانِ دانش آموز بودن به مراتب راحت تر از خود دانش آموز بودنه🚶‍♀️

من ترجیح میدادم خود دانش آموز باشم

یه بار مادر و پدرم حرص درس خوندن ما رو نخوردن

ما الان فقط باید حرص بخوریم بچه یه کلمه یاد بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانی شما؟؟؟

بله

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من ترجیح میدادم خود دانش آموز باشمیه بار مادر و پدرم حرص درس خوندن ما رو نخوردنما الان فقط باید حرص ...

اخه قبلا بچه ها مستقل تربودن 

مثلا من واقعا پنجم به بعد اکثرکارام باخودم بود جز بعضی چیزا 

دیکته روخودم ازرو مینوشتم و....

من ترجیح میدادم خود دانش آموز باشمیه بار مادر و پدرم حرص درس خوندن ما رو نخوردنما الان فقط باید حرص ...

میفهمم ولی به نظرم حرص خوردن نداره

بچه ای که بخواد درس بخونه میخونه و اگرم نخواد نمیخونه،این وسط با تلاش پدر و مادر فقط مجبور به درس خوندن میشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
دبیرستانی ؟؟؟والا ماهم تنهامیرفتیممم

ن دانشگاه

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

میفهمم ولی به نظرم حرص خوردن ندارهبچه ای که بخواد درس بخونه میخونه و اگرم نخواد نمیخونه،این وسط با ت ...

مجبورن مادر پدر بنده خداههاا بابدبختی ببرن بیارن که یه دیپلم اون بچه بگیره ....

حرفت چقدر درسته ولی 

خوشم اوممدد حق گفتییی

مامانم به ارزوی قلبش رسید😂

هر لحظه منتظر همین روزا بود ...

شاد ترینه

وقتی داداشم بره مدرسه اونم میکیره با خیال راحت میخوابه

منم دوازدهم هستم بعد چند هفته دیگه مدرسه نمیرم

👺🎀 ناشناسم :  https://daigo.ir/secret/61678083950