2777
2789
خوبه در کل راضیم مخصوصا وقتی با عشق و علاقه باشه همسرم منو بزرگ کرد ۱۸سالم بود دوست شدیم اون۱۹تا الا ...

من تازه داشت ۱۵ سالم میشد که ازدواج کردم ۱ سال و نیم نامزد بودم الانم ۲سال و نیم که عروسی کردیم ۳ ماه دیگه میشه ۴ سال که ازدواج کردیم

تنها بدبختی متاهلی فقطططط تحمل قوم شوهر نفهمه اگه فهمیده باشن خیلی خ به ولی امان از روزی که اختلاف فرهنگی باشه که متاسفانه واسه من هست مادرشوهر نفهم و بی‌شعور 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد بدون احساس رو چیکار کنم هیچ جا نمیره هرچی بخرم تنها میرم من رو تخت خودمون میخوابم اون توحال

بهش بگو من بدون تو حتی خونه بابامم نمیرم. اجازه نده جدا بخوابه اگه جدا خوابید برو تو حال خودتو بچسبون بهش. غد بازی درآورد از رو نرو. پررو و سرزنده و شوخ باش. بهش نشون بده که اون از همه مهم تره تا تو هم براش مهم باشی

واسه من تنها بدی متاهلی وبچه داری مخصوصا،اینه که حتی وقتی مریض و بی حال و کسل هستم هم باید پاشم غذا ...

دنبال راهکار باش

مثلا خورشت فریز کن

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

گاهی بی پولی هست گاهی دعوا هست اما مهم اینه که چطوری با وجود اون دعوا اون سختی یا اون بی پولی نخ زند ...

نمیدونم چرا هر چقدر من کوتاه اومدم درست نشد از اول زندگیمون لج و لجبازی سر چیزای بی ارزش سر یه گوشی حتی چندبار کتک خوردم کلی بی احترامی کردیم بهم باز هم خوب شدیم آشتی کردیم اما نشده

تا چیزمون توی گل گیر کردیم اقا 😂😂😂اون کلیپ مصاحبه یادتونه پیرمرده اینو گفت؟؟؟دقیقا وضعیت تاهل منه ...

در حالی که گریه میکنم از یه طرفم میخندم

بهش بگو من بدون تو حتی خونه بابامم نمیرم. اجازه نده جدا بخوابه اگه جدا خوابید برو تو حال خودتو بچسبو ...

اتفاقا باید کم باشی زیاد بودن باعث میشه طرف فکر کنه که من چیم برام پرپر میزنه اصلا هم براش مهم نمیشی فقط خودتو کوچیک و بی ارزش میکنی خودم خیلی از اینکارا کردم اما اشتباه کردم

من تازه داشت ۱۵ سالم میشد که ازدواج کردم ۱ سال و نیم نامزد بودم الانم ۲سال و نیم که عروسی کردیم ۳ ما ...

خوشبخت بشی عزیزم ما۱۸سالگی دوست شدیم ۲۲سالگی ازدواج کردم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
خوندم تاپیکات رو بدون تنها نیستیمنم شوهرم به خاطر شک های بی موردش زدتمقرونی پولنمیده فحاشهکاش عقل ال ...

اگر بخوام تعریف کنم چیا گذشته بهم تمومی نداره ولی خیلی دل شکسته ام خیلی خسته ام دوس دارم فقط یه نفر باشه سرمو بذارم رو شونش تا میتونم گریه کنم و حرف بزنم