2777
2789
چون تو همیشه پایین بودی...یه بارم خواستی بالا بیای چون بلد نبودی چطوری بالا بیای گارد گرفت نسبت بهت. ...

راستش نمیدونم چطور بگم من بهش خیلی شک دارم و یه اخلاقای خیلی بدی داره مثلا از گذشته حرف میزنه بعضی موقع بعد میگه شوخی میکنم یا میگه کاش مجرد بودم

کلا وقتی با هم ازدواج کردیم گذشتشو از گوشیش پاک نکرده بود یعنی هزارتا شماره بود و عکس و اینجور چیزا 

یعنی یه زنی تو گذشتش بوده که رابطشون جدی بوده کمی و حتی تو عکسای خانوادگیشونم بود اما نمیدونم چرا جدا شده بودن

بعد اینکه وقتی ما نامزد بودیم هم باهاش صحبت کرده چندباری من اینو بعد از یکسال فهمیدم که تو گوشیش بهش پیام داده بود زنگ بزن با هم حرف بزنیم سر این قضیه کلی دعوا کردیم باهم و من گفتم که تو به مت یجورایی خیانت کردی اما گف نه اینطور نبوده و من بازم گذشتم و همش حس میکنم قراره که بهم یروز خیانت بشه

راستش نمیدونم چطور بگم من بهش خیلی شک دارم و یه اخلاقای خیلی بدی داره مثلا از گذشته حرف میزنه بعضی م ...

اما همیشه بهم میگه اینکارا از من گذشته من بهت خیانت نمیکنم اما این رفتارا این حرفا نمیزاره بهش حس خوبی داشته باشم و خیلی بهش شک دارم یعنی اعتماد ندارم کلا

تا خواستم اعتماد کنم هم این کارا نذاشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش نمیدونم چطور بگم من بهش خیلی شک دارم و یه اخلاقای خیلی بدی داره مثلا از گذشته حرف میزنه بعضی م ...

همسرت رو فامیل بودید؟

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر