2777
2789

من متاهلیمو دوس دارم حالم بهتره خود واقعیمم بدون ترس از قضاوت بقیه دلم قرصه شوهرم پشتمه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه در کل راضیم مخصوصا وقتی با عشق و علاقه باشه همسرم منو بزرگ کرد ۱۸سالم بود دوست شدیم اون۱۹تا الان ک ۲۴سالمه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
خونه پدر مادر مجردی خیلی برام سخت بود بعد ازدواج اویل هم خیلی سختی کشیدم ولی الان خدا رو شکر

منم خونه بابام داعون شدم الانم عقدم ارامش ندارم متاهلی روباتمام بحثاش ترجیح میدم چون ینفرکنارت دوسش داری 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

گوه تو زندگی من ک طلاق عاطفی گرفتم

طلاق عاطفی نگیر. همیشه شوهرت اولویتت باشه. حتی از بچه هات عزیز تر. تاپیکای @دختر_گرانبها رو هم بخون شاید سیاست یاد بگیری ازش. انرژی خونه وابسته به تو هست. فقط هم با پشتیبانی کامل از همسرت همه چی اوکی میشه

طلاق عاطفی نگیر. همیشه شوهرت اولویتت باشه. حتی از بچه هات عزیز تر. تاپیکای @دختر_گرانبها رو هم بخون ...

مرد بدون احساس رو چیکار کنم هیچ جا نمیره هرچی بخرم تنها میرم من رو تخت خودمون میخوابم اون توحال 

دلم برا مجردیم تنگ میشه ولی الحمدلله متاهلیمو و عشقمو صد بار ترجیح. میدم به مجردی.. حس خوببه وقتی یه همدم و حامی داریم ک دلمون به بودنش گررمه

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
دلم برا مجردیم تنگ میشه ولی الحمدلله متاهلیمو و عشقمو صد بار ترجیح. میدم به مجردی.. حس خوببه وقتی یه ...

اونی که مجردی نکرده باشه و متاهلیشم بد باشه خیلی سخت میشه براش

متاهلی وبدبختی نه سختیتامجردید میگید متاهلی بعدم که متاهل میشیداینطوری

من اگه عقلم میرسید اونموقع که داشتن شوهرم میدادن هیچوقت متاهلی رو نمیخواستم الانم میگم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم

مرد بدون احساس رو چیکار کنم هیچ جا نمیره هرچی بخرم تنها میرم من رو تخت خودمون میخوابم اون توحال

برای منم تقریبا همینطوره نه درک خوبی داره نه احساس حالیشه

واسه من تنها بدی متاهلی وبچه داری مخصوصا،اینه که حتی وقتی مریض و بی حال و کسل هستم هم باید پاشم غذا درست کنم،خونه رو تمیز کنم و...

الان چند روزه به شدت کمر دردم ولی نمیتونم استراحت کنم😫

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن