نمیدونم چرا هر چقدر من کوتاه اومدم درست نشد از اول زندگیمون لج و لجبازی سر چیزای بی ارزش سر یه گوشی ...
کوتاه اومدی که کی برنده بشه خودت یا ایشون؟کی رضایت بگیره تو یاایشون؟؟؟پس تو چی؟تو کجای کاری؟ رابطه بیشتر از دوست داشتن گذشتن میخواد درسته قبول..اما هربار یکی بگذره هر بار یکی خواسته های دلش رو نادیده بگیره؟هربار نادیده گرفتن خودش باعث کوچیک کوچیک و کوچیکتر شدنش میشه زندگی مثل بازی الاکلنگ...اما هردفعه به نوبت باید یکی پایین بره تا اونیکی بالا باشه درسته؟حالا فرض کن تو همش پایین وایسادی و اون بالاس؟به کی بیشتر خوش میگذره؟ خب از یه جایی به بعد توهم دیگه پاهات درد میگیره این باعث میشه تو با سرعت رو به بالا بری ...اونوقت اونی که بالا بود کله پا میشه ...دیدی چیشد بازی که خراب شد؟چرا خراب شد؟چون تو هی از حق خودت گذشتی تا یه جایی که خسته شدی....آدما هم تو زندگیشون همینطورین یه جایی که دیگه خیلی خسته میشن بازی رو خراب میکنن
و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبیست
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اتفاقا باید کم باشی زیاد بودن باعث میشه طرف فکر کنه که من چیم برام پرپر میزنه اصلا هم براش مهم نمیشی ...
بابا اینا طلاق عاطفی گرفتن. یعنی برای هم کمن. در دسترس نیستن. کمتر باشن دیگه باید طلاق واقعی بگیرن. هر چیزی جایی داره. خودش دودوتا چهارتا کنه میفهمه کی باید کم باشه کی باید باشه و زندگیشو سفت بچسبه. مثلا باشگاهشو بره اما به زبون یگه بدون شوهرم نمیتونم جایی برم. اینجوری میبرتش بازار با سیاست خریدم میکنه. تو جمع کسی شوهرشو کوچیک کرد پشت شوهرش باشه نه که بگه پررو میشه و پشت شوهرشو خالی کنه. یعنی میگم خودش میفهمه. ما زنا سیاست تو خونمونه حوصله درست اجرا کردنشو نداریم
بستگی داره خودت چطور باشی آدمی ک بعد ازدواج صد خودشو بزاره دور از جون همگی یه احمقه آدم باید وقت برا ...
من صدمو برای شوهرم گذاشتم هیچ جا نرفتم هرچی گفت گفتم چشم اما خیلی اشتباه کردم نباید بها میدادم هم فحش خوردم هم کتک خوردم هم منت گذاشت سرم هنوزم که هنوزه تحمل میکنم حتی با سن کمم چون دوستش داشتم نتونستم تموم کنم این زندگیو تا الان وگرنه حتی پدر مادرم هم راضی به جدا شدنم بودن
کوتاه اومدی که کی برنده بشه خودت یا ایشون؟کی رضایت بگیره تو یاایشون؟؟؟پس تو چی؟تو کجای کاری؟ رابطه ب ...
حرفات قشنگ بود و کاملا درست دقیقا همینطوره شوهر من همیشه منو مقصر دونست هیچوقت اشتباهاتشو قبول نکرد میگف من خوبم تو فقط بدی میگف باید خودتو درست کنی و درد من همین بود
حرفات قشنگ بود و کاملا درست دقیقا همینطوره شوهر من همیشه منو مقصر دونست هیچوقت اشتباهاتشو قبول نکرد ...
چون تو همیشه پایین بودی...یه بارم خواستی بالا بیای چون بلد نبودی چطوری بالا بیای گارد گرفت نسبت بهت...پس اونومقصر ندون...این تو بودی که با کارات مقصری
و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبیست