دختر_دهه_هشتاد مدیر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 1012 عنوان چطوری به طرفتون میفهمونید دخترا رو فالو نکنه | مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 34 پست یا رفیق دختر نداشته باشه یا رفتار متعارف و سرد داشته باشه با بقیه دخترا ؟!!!من هیچ تلاشی نکردم چون غرورم بهم اجازه نمیداد وقتی این رفتاراش رو میدیدم خودم کنار کشیدمگاهی فکر میکنم جای موندن داشت ؟ 💤 1403/06/23 | 21:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maariii7 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 20802 اره شوهر من موجود اجتماعیه خیلی از فامیل ها و همکار ها و همکلاسی های دوران دانشگاهش که دختر و مجرد ه ... خوشبحال طرز فکرت راحتی یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
catherine_the_great عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 1429 خوشبحال طرز فکرت راحتی باور کنید هرچی سخت تر بگیرید و توی ذهن خودتون نگرانی بسازید ، زندگی هم بد میاره براتون.مردارو توی فضای مجازی کنترل کنید ، توی خیابونا میتونید همش بچسبید بهشون و مراقبت کنید؟ حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.
maariii7 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 20802 باور کنید هرچی سخت تر بگیرید و توی ذهن خودتون نگرانی بسازید ، زندگی هم بد میاره براتون.مردارو توی فض ... آخه مردای امروزی نمیشه اعتماد کرد یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
catherine_the_great عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 1429 آخه مردای امروزی نمیشه اعتماد کرد اعتماد نه کنترل از راه دور بهش میگنیعنی باید بدونن دنبالش نمیکنی و کنترلش نمیکنی . ولی تو باید مراقب زندگیت باشی.مردی که به زنجیر بکشیش تا کسیو فالو نکنه ، از یک راه دیگه زیر آبی میره تازه بدتر هم میکنه تا حس قدرتمندی خودشو ارضا کنه حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.
maariii7 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 20802 اعتماد نه کنترل از راه دور بهش میگنیعنی باید بدونن دنبالش نمیکنی و کنترلش نمیکنی . ولی تو باید مراقب ... میشه بگی شما جطور کنترل میکنیسیاست کسی بهمون یاد نداده یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱