2777
2789
عنوان

چطوری به طرفتون می‌فهمونید دخترا رو فالو نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 34 پست
یعنی چی بای دیفالت اینطوری بود یا چیزی گفتی یا رفتاری داشتی؟

جدی از همون اول هدفمون از رابطه مشخص کردیم  اونم حدودشو میدونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

من یه خواستگار داشتم بهش یه جورایی غیر مستقیم فهموندم دقیق یادم نمیاد ولی بیشترشونو انفالو کرد من مت ...

واسه همینه دلم نمیخواد بگم 😂😂😂

اگه به خاطر منه شاید قبول کنه اینجوری باشه

پس هر وقت من نبودم یا دور از چشم من اینکارو میکنه

💤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس پسرت یاشوهر؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

باید خودش شعورش برسه 

شماهم غرور رو باید برای جاهای درست حسابی حفظ کنی ، اینجاها باید رک باشی و خط قرمز تعیین کنی.

کلا اگر عقل خودش نمی‌کشه به این مسائل ارزش خیلی وقت گذاشتن نداره.

ولی دیگه خدایی دور و زمونه فالوور دختر نداشتن گذشته :)

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

من یه خواستگار داشتم بهش یه جورایی غیر مستقیم فهموندم دقیق یادم نمیاد ولی بیشترشونو انفالو کرد من مت ...

خوب شد باهاش ازدواج نکردی

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
باید خودش شعورش برسه شماهم غرور رو باید برای جاهای درست حسابی حفظ کنی ، اینجاها باید رک باشی و خط قر ...

یعنی شوهرت دخار فالو کنه عادیع؟

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
یعنی شوهرت دخار فالو کنه عادیع؟

اره شوهر من موجود اجتماعیه 

خیلی از فامیل ها و همکار ها و همکلاسی های دوران دانشگاهش که دختر و مجرد هستن رو فالو داره.

ببخشید ها ولی مثلا باید نگران چی باشه؟! مگه شوهراون توی کوچه خیابون دختر نمیبینن یا همکلام نمیشن؟! 

اتفاقا دور و زمونه دختر فالو کردن گذشته

نمی‌دونم والا نظرتون محترمه

ولی این فضا ها اسمشون روشنه ، فضای اجتماعی هستن و آدما باهم معاشرت دارن با چهارتا فالوور دختر زندگی آدم به خطر نمیوفته اگر از طرفت مطمعن باشی

دوست پسرم

یبار بش بگو گوش نکرد سیکتیرش کن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن