2777
2789
عنوان

دخترم خیلی میوه میخوره 😐😐خسته شدم ازدستش

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کمتر بخر

و جز سر یه تایمای خاصی بهش نده

چون میوه زیاد فقط قنده در واقع

خودش رو با قند اون در لحظه سیر میکنه 

حودتونم باهاش تو یه تایم بخکرید که دوباره با شما نشینه بخوره

براش اسنکای کوچیک مقوی درست کن با گوشت و مرغ

میوه زیاد خوب نیست. مغز و آجیل بگیر. برنامه بزار برای تغذیه. قبل از اینکه بیاد سر یخچال خودت سیب و خیار قاچ کن و آجیل تو بشقاب بهش بده. بعد اگر باز خواست بگو نزدیک ناهاره شما دیگه میوه خوردی باید غذا بخوری‌. 

غذا نخوره میوه بخوره فایده نداره 😐 ببر دکتر تغذیه ببین اون چی میگه 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
میوه کم بخرید . و تو یخچال قایم کن و یا بگو اینا سهم توعه بخوری دیگه بهت نمیدیم

زیرسنگ هم باشه پیدامیکنه میوه مگه میشه تویخچال قایم کنی کل یخچالومیگرده شوهرم زیادمیخره بیشتریخچال میوه اس تاچیزای دیگه قشنگ تابلو😐

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

هر10دقیقه سریخچال دنبال میوه اس بخوره سرغذامیگه گرسنه نیستم 😐😐چون شکمش اینقدبامیوه پرمیکنه که دیگه ...

برعکس پسر منم میوه نمیخوره اصلا در حسرتم بره سرک بکشه تو یخچال ...غذا هم برنجی وماکارونی دوست داره خورشتم نمیخوره فقط گوشت درسته و مرغ وماهی.....چرخ کرده دوست نداره کباب بزور میخوره ....میوه فقط خیار و موز وبعضا سیب...باقی چیزارو نمیخوره منم لواشک میکنم میدم بهش بلکه بخوره دوست داره لواشک....کلا بچه ها تا یه کم ادم بشن پدرآدمو درمیارن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

اسی  میگن  وقتی  میل  آدم  به یک چیزهایی  زیادتر از حد معمول میکشه   علتش اینه  که یک کمبودی  تو بدن هست که فقط با خوردن  مثلا  اون میوه  حل میشه

مثلا  خانمهایی که  باردار   آهن بدن کم    خاک میخورن

به نظرم  یک  آزمایش کامل بده ببین چیری کم نداره

بعد      عادات غذایی  ز اول بچگی  شکل  میگیره     از اول اینطور بود   یا الان  اینطور شده

گاهی  رفتار غذایی  بچه ها و حتی آدم بزرگ    بخاطر   استرس  جلب توجه   و....   یعنی معضلات  روحی هست

زیرسنگ هم باشه پیدامیکنه میوه مگه میشه تویخچال قایم کنی کل یخچالومیگرده شوهرم زیادمیخره بیشتریخچال م ...

😅😅دیگه عادت کرده 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

یه مدت میوه نخرین تا از سرش بیافته

یه هفته شوهرم وقت نداشت بخره مدام دریخچالوبازوبسته میکرددم به دقیقه میگفت چی بخورم 😐😐

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

برعکس پسر منم میوه نمیخوره اصلا در حسرتم بره سرک بکشه تو یخچال ...غذا هم برنجی وماکارونی دوست داره خ ...

لواشک بهش زیاد نده، دندونهاشو خراب میکنه  

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
اسی میگن وقتی میل آدم به یک چیزهایی زیادتر از حد معمول میکشه علتش اینه که یک کمبودی تو بدن ...

نه ازبچگی بودالان بیشترشده قبلاغذابهترمیخوردیه ساله فقط میوه وهله هوله 

مسواک کنترل کنید حتما بزنه هر صبح و شب

و اگر پرخوری داره می تونید ببرید دکتر تغذیه

البته دکتر خوب

من خودم کوچولو بودم خیلی شکمو بودم

(مثلا ماکارونی دو بشقاب پر پر می خوردم)

بعد دکتر تغذیه رفتم چند سال

از راهنمایی ام نرفتم دکتر تغذیه ولی دیگه معده ام کوچک شد 

هنوزم لاغرم

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.