دلبراااااااانه مدیر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14030 عنوان دخترم خیلی میوه میخوره 😐😐خسته شدم ازدستش | مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 77 پست 7سالشه بینهایت شکموفقط هله هوله ومیوه براغذاجونت بایدبالابیادبخوره ضعف وگرسنگی شوبامیوه رفع میکنه مدام تویخچال مثلاالان بشقاب پرمیکنی براش میخوره بازتاپدرش یاخودم میخوام بخورم سریع میادهمه رومیقاپه سیرمونی نداره لاغرم هس چون غذاخوب نمیخوره فقط عاشق هله وهوله اس 20کیلوهم نیس میوه زیادی هم خوب نیس دندوناش خراب میشه تازه 2تومن دادیم درست کردیم ازدندونای اصلیشو😐😐به شوهرم گفتم یه مدت میوه نخربلکه درست بشه☹️ یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩 1403/06/23 | 18:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
140111delroba عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 3509 منم قبلاً همینطور بودم البته هله هوله نمیخوردم فقط میوه اونم پرتقال معدم داغون شد😑 بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج .
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14030 هله هوله نده ، میوه بهتره مغزیجات وپفیلاوکشمش واینامنظورمه یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
کاملیا_373 عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 20464 بازغذاخوب بخوره عیب نداره شکمشوفقط بامیوه سیرمیکنه همون که خودت گفتی، یک مدت میوه و هله هوله نخرید بذارید خوراکی های دیگه را هم امتحان کنه طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48186 من خواهرم میوه و آجیل و اینا زیاد میخوره اما خب بیشتر از اونا عاشق غذاست و تپل هم هست آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14030 بگو میوه بخره هله هوله نخوره هله هوله منظورم مغزیجات وپفیلاواین چیزاس بامیوه یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 27639 مغزیجات وپفیلاوکشمش واینامنظورمه اینا که خیلی خوبه «در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14030 من خواهرم میوه و آجیل و اینا زیاد میخوره اما خب بیشتر از اونا عاشق غذاست و تپل هم هست خوبع این شکمشوبامیوه سیرمیکنه😐 یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14030 اینا که خیلی خوبه خوبه درکنارش غذانخورع چه فایده یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
نیلوفرانه_72 عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 10398 بهش دکترگفته دندونات خراب میشن مگه گوش میده ای بابا 🤦♀️ لااقل کاهو و خیار بیشتر بخوره.قند میوه جات کبد چرب میاره.🤕
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14030 منم بچه بودم همش میوه میخوردم عبن دختر شما😐😂 😀😀 یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14030 منم قبلاً همینطور بودم البته هله هوله نمیخوردم فقط میوه اونم پرتقال معدم داغون شد😑 پرتقال اسیدی اینم فصل نارنگی دم به دقیقه😐 یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 27639 خوبه درکنارش غذانخورع چه فایده میوه کم بخرید . و تو یخچال قایم کن و یا بگو اینا سهم توعه بخوری دیگه بهت نمیدیم «در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14030 همون که خودت گفتی، یک مدت میوه و هله هوله نخرید بذارید خوراکی های دیگه را هم امتحان کنه هرچی باشه فقط غذانباشه براش😐 یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩