2777
2789
عنوان

دخترم خیلی میوه میخوره 😐😐خسته شدم ازدستش

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 77 پست
زیرسنگ هم باشه پیدامیکنه میوه مگه میشه تویخچال قایم کنی کل یخچالومیگرده شوهرم زیادمیخره بیشتریخچال م ...

بزار تو بشقاب بگو حق نداری بیشتر از این بخوری😑

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

فکر کنم مدام بهش گفتی بیا غذا بخور بیار غذا بخور لج کرده اصلا دوست ندارم غذا بخوره

نه خب سفره که پهن میشه من مجددپهن نمیکنم میادیه ذره میخوره اونم باکلی غر که سیرم

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار تو بشقاب بگو حق نداری بیشتر از این بخوری😑

کافی غافل بشم سریع میقاپه 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

دختر من همون میوه رم نمیخوره

غذاچی؟

یه هفته شوهرم وقت نداشت بخره مدام دریخچالوبازوبسته میکرددم به دقیقه میگفت چی بخورم 😐😐

انگار معتاد میوه شده دیگه 

تو یخچال اگه نباشه ، یه مدت میگرده بعد کم کم فراموش میکنه این عادتشو. 

لواشک بهش زیاد نده، دندونهاشو خراب میکنه

زیاد نه ...وقتی مثلا آلو وآلوچه و آلبالو هس باهاش درست میکنم ...میوه خشکم دوست داره خشک میکنم میدم قیسی خریدم براش بلکه بخوره بجای زردالو

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

قایمشون کنید

میوه شوهرم زیادمیخره هرجابزارم چون زیادن پیدامیکنه 😐😐😐کل کابینتارومیگرده چهارپایه میزاره میره بالا

میوه رو حذفش نکن برنج و نون سفید هیچی ندارن بجاش پروتین خالص بهش بده

تخم مرغ فقط خیلی دوس داره میدمش

یه هفته شوهرم وقت نداشت بخره مدام دریخچالوبازوبسته میکرددم به دقیقه میگفت چی بخورم 😐😐

من خندم میگیره به کارای دخترت ....خیلی خوبه ها اگه زیاده روی نکنه...غذام بخوره

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

میوه شوهرم زیادمیخره هرجابزارم چون زیادن پیدامیکنه 😐😐😐کل کابینتارومیگرده چهارپایه میزاره میره بال ...

😅😅😅😅🤣🤣

مسواک کنترل کنید حتما بزنه هر صبح و شبو اگر پرخوری داره می تونید ببرید دکتر تغذیهالبته دکتر خوبمن خو ...

این غذاکه خوب نمیخوره مگه پیتزاباشه یاهمبروچیزای دیگه خوب میخوره ولی برنج وغذاهای دیگه نصف بشقاب کم 😐

من خندم میگیره به کارای دخترت ....خیلی خوبه ها اگه زیاده روی نکنه...غذام بخوره

غذاکم میخوره براهمین وزنش بالانمیره☹️فقط میوه ومغزیجات همین

زیاد نه ...وقتی مثلا آلو وآلوچه و آلبالو هس باهاش درست میکنم ...میوه خشکم دوست داره خشک میکنم میدم ق ...

قیسی خوبه اهن داره

نه خب سفره که پهن میشه من مجددپهن نمیکنم میادیه ذره میخوره اونم باکلی غر که سیرم

حالا من یک پسر بزرگتر هم  دارم وقتی بچه بود غذا درست می کردم فقط یکبار می گفتم بیا بخور ،اگر نمیومد دیگه هیچی نمی گفتم تا حسابی گرسنه بشه بعد با ولع می نشست به خوردن،یک وقت می دیدی از صبح تا ده شب هیچی نمی خورد ولی سرانجام تسلیم می شد

اگر هم چیزی را می گفت دوست ندارم می گفتم خوب نخور چیز دیگه ای نداریم ،گرسنگی زیاد باعث می شد همه چیز بخوره

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم