2777
2789

حالم خوب نبود هم سرم تو باشگاه ضربه خورده بود،هم تا صبح بیدار بودم تهوع و سرگیجه گرفته بودم هم دل درد شدید به خاطر....،ولی مجبور بودم بمونم زنگ آخر امتحان عربی داشتیم چون نیمه جون بودم هیچ کاری نمی تونستم انجام بدم بس که بی حال بودم دبیر ورزش انقدررر سرم داد کشید که نگین وقتی هم فهمید سرگروه هستم گفت خدا به داد گروهت برسه که اینطور ولشون کردی جدی جدی سرگروهی😳گفتم ببخشید خانم حالم خوب نیست

رفتم تو کلاس اومد تا می تونست سرم جیغ و داد کشید که به چه حقی رفتی بعد تیکه مینداختم اره گریه کن ناراحت شو نخند انقدر یکم گریه کن،یکم از جریانو به مدیر گفتم گوش داد بقیش گفت ولش کن عیب نداره فقط اولش گفت تهدید نکن شیدا خودم حلش میکنم نشد اصلا خودم باهات میام حراست،ولی حتی حرفمو گوش نداد کامل

آموزش پرورش کوچه کناری مدرسمه

فردا صبح برم واقعانی؟خانوادم البته بفهمن می کشنم

کار شما هم اشتباه بوده بدون اجازه دبیر رفتی سرکلاس 

اما کار اون خیلییییییی بدتر و زشت تر از شما بود اینجوری که شما گفتی

بری آموزش و پرورش هم کاری برات نمیکنن طرف دبیر رو میگیرن عزیزم پس خودتو اذیت نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مربی ورزش وحشی داری خداییش

ولی دم مدیرت گرم من اگه زمان تحصیلم به مدیر میگفتم میخوام از دبیرت شکایت کنم با پرده کلاس دارم میزد

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

چه مربی ورزش وحشی داری خداییشولی دم مدیرت گرم من اگه زمان تحصیلم به مدیر میگفتم میخوام از دبیرت شکای ...

اره خیلییی وحشی هست 

اره خداییش مدیر خوبی داریممم تلافی مدیر قبلی که بد بود هدچی او بد بود ایشون خوبه

امروز از پیشش رد شدم گفتم عه معلم یزیده یه نگاه چپ بهم کرد رفت به مدیر گفت مدیر هم گفت به خاطر رفتار دیروز خودتونه 😄

اره خیلییی وحشی هست اره خداییش مدیر خوبی داریممم تلافی مدیر قبلی که بد بود هدچی او بد بود ایشون خوبه ...

وای خدایی دمش گرم تا میتونی امسال از این مدیر بهره ببر و کیف کن😁ولی من جات بودم خدایی زنگ میزدم اداره هررر کاری هم میکردی مربی ورزش حق چنین رفتار بیشعورانه ای نداشت وحشی قشنگ تحقیرت کرد

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

آره منم میگم برو حراست و حتما نامه کتبی بنویس حتما شماره نامه از دبیرخونه بگیر و ثبتش کن تا مجبور به پیگیری باشند شفاهی بگی زیر سیبلی رد میکنن نمیذارن به گوش معاون یا مدیر آموزش و پرورش برسه

این نیز بگذرد .....

مگه جنایت کردی میکشنت؟!یا دور از جون زنا کردی می‌ترسی ؟!

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اره خیلییی وحشی هست اره خداییش مدیر خوبی داریممم تلافی مدیر قبلی که بد بود هدچی او بد بود ایشون خوبه ...

پس دیگه ادامه نده گلی ، لابد مدیر هم باش صحبت کرده

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

ضربه به سر و اینکه تهوع داشتی حتما حتما حتمااااا باید سریعا بری دکتر عکس بندازی از سرت

یه ذره خودتم رعایت کن دنبال شر نباش دست پایین و گرفتن نشانه ضعف نیست نشانه شعوره اینطوری خودت راحت تری 

برفرض محال وقتی رفته اداره. به حرف تو اصلا اینو اخراجش کردن کل کادر مدرسه باهات بد میشه تک تکشونو میخوای بری به اداره بگی؟! اوناهم میگن چششششمممم!!!

همینکه رفتی به مدیر گفتی کافیه اصطحکاک بیشتر ایجاد نکن

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

فعلا حرف مدیر گوش بده عزیزم

اگه به مدیر نگفته بودی اشکال نذاشت حالا که گفتی،صبر کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)