2777
2789
عنوان

دخترم خیلی میوه میخوره 😐😐خسته شدم ازدستش

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 77 پست
هله هوله نده ، میوه بهتره

مغزیجات وپفیلاوکشمش واینامنظورمه 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازغذاخوب بخوره عیب نداره شکمشوفقط بامیوه سیرمیکنه

همون که خودت گفتی، یک مدت میوه و هله هوله نخرید بذارید خوراکی های دیگه را هم امتحان کنه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

من خواهرم میوه و آجیل و اینا زیاد میخوره 

اما خب بیشتر از اونا عاشق غذاست 

و تپل هم هست

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بگو میوه بخره هله هوله نخوره

هله هوله منظورم مغزیجات وپفیلاواین چیزاس بامیوه

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

من خواهرم میوه و آجیل و اینا زیاد میخوره اما خب بیشتر از اونا عاشق غذاست و تپل هم هست

خوبع این شکمشوبامیوه سیرمیکنه😐

اینا که خیلی خوبه

خوبه درکنارش غذانخورع چه فایده

منم بچه بودم همش میوه میخوردم عبن دختر شما😐😂

😀😀

منم قبلاً همینطور بودم البته هله هوله نمی‌خوردم فقط میوه اونم پرتقال معدم داغون شد😑

پرتقال اسیدی اینم فصل نارنگی دم به دقیقه😐

همون که خودت گفتی، یک مدت میوه و هله هوله نخرید بذارید خوراکی های دیگه را هم امتحان کنه

هرچی باشه فقط غذانباشه براش😐