2777
2789

اولین سفر دو نفره مون بود همش به دعوا گذشت

برگشتنی خسته بودیم خیلی هزار بار بهش گفته بودم از آزادراه غدیر باید بری خلیج فارس مثل رفتن

رفت تو اتوبان ساوه تهران کلی راهمون دور شد تا تونستیم برگردیم بهش میگم یه راه ساده که قبلا اومدیم رو نمیتونی تشخیص بدی

یا اینکه از فومن اومدیم خیلی راه رسیدیم رشت 

از رشت که داریم میایم بیرون میگه اینجا فومنه 

از خنگ بازی هاش خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی یک عیبی داره. بعضی اقایون هم مسیریابی‌شون بده...

باید بزنی تو سرش؟!

اتفاقا باید بهش اعتناد به نفس و قدرت بدی.

اگر هم کلا کم هوشه که انتخاب خودت بوده دیگه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

چه سخت میگیری مگه دوسش نداری که غر میزنیو ایراد میگیری حالا از یه مسیر دیگه رفته بحث کردن داره آخه؟ بیشتر کنار همین خوشحال باید باشی قدر این روزارو بدونو غر نزن به جاش بامحبت باهاش رفتار کن سیاست داشته باش اینجوری دلشو ممکنه بزنی

خدایا شکرت... 
هر کسی یک عیبی داره. بعضی اقایون هم مسیریابی‌شون بده...باید بزنی تو سرش؟!اتفاقا باید بهش اعتناد به ن ...

کلا کم هوشه 

انتخابم نبود اجبار خانوادم بود و نمیدونستم اینطوریه

مگه من زندگی کردم منم عین اون

بعضیا مثل تو متخصص کوفت کردن سفر هستند...

بابا از با هن بودن لذت ببرید...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

چقدر تحقیرش میکنی اگر روزی دیدی بازنی خیلی پایینتر از تو بهت خیانت کرد بدون دلیلش این بوده که غرور و اعتماد به نفسشو له کردی و اون دنبال کسی میره که بهش عزت نفس بده...  کافی بود از مسیر یاب استفاده کنید

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱