2777
2789

میشه راهنماییم کنین درین مورد؟شاید این سوال ها برا کسی پیش نیاد ولی نمیدونم از وسواسم میاد یا هر چی، میخواستم راجبش صحبت میکنم

من نمیخوام جز اون دانشجو ساده ها باشم هرگز، و ازون ور هم نمیخوام زیاده روی کنم و بیش از حد درگیر ظواهر باشم و کل فکر و ذهنم این باشه! واسه ی همین میخوام تو ذهنم ی برنامه ریزی و یک محدودیتی قائل بشم! و از شما هایی که تجربه شو دارین میخوام کمک بگیرم

اول اینکه ورودی جدید هستم و میخوام برم خرید به نظرتون ورودی جدید، برای هر فصل باید چن دست لباس (حالا مانتو پالتو بارونی)، و چن دست شلوار و چند تا کفش بخره؟(با ملاحظه نگین،توان خریدش رو دارم فقط نمیخوام زیاده روی کنم)

اگه میشه تعداد بدین،

و در ترم های بعد هر ترم به چقد لباس جدید نیاز داره؟

کیف هم بگین

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

خو اول یک دست لباس و یه کوله بخر بعد اگه نیاز شد کم کم بخر

خب نمیشه که مثلا دو ماه مرتب با یک لباس برم!

و دوست هم ندارم هر هفته به این فک کنم لباسم تکراری شد و برم حدید بخرم و اینا،واسه همین میخوام اول چن تا از همه چی متنوع داشته باشم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۸ سال پیش دانشجو بودم اون موقع ها این مسائل مطرح نبود....

خوش به حالتون بخدا

مگه الان هیچی لباس نداری ؟

چرا دارم  ولی همه قابل استفاده برای دانشگاه نیستند و نمیدونم کافین یا نه

میخوام تعداد دستم باشه کمبود هامو تهیه کنم

چرا دارم ولی همه قابل استفاده برای دانشگاه نیستند و نمیدونم کافین یا نهمیخوام تعداد دستم باشه کمبود ...

فعلا یه دست بخر برو دانشگاه ببین بقیه چی میپوشن من که یه روپوش سفید میخوام پول ندادم بگیرم 🥲

فعلا یه دست بخر برو دانشگاه ببین بقیه چی میپوشن من که یه روپوش سفید میخوام پول ندادم بگیرم 🥲

برای چی؟علوم پزشکی ای؟خوش به حالت

چرا سرکار نمیری؟

ببین برای ترم ۱ تقریبا ۳ ۴ دست بخر. هر یکی دوهفته عوضش کن دوباره بپوش

تکراری هم شد که شد مهم نیست 

کیفم من ترم ۱ یه دونه داشتم بعد پاره شد بندش مجبور شدم یکی دیگه بخرم اونم درست کردم شد دوتا. ۵ ترمه با همین دو کیف میرم میام لازم نیست خیلی کیف داشته باشی یه دونه کافیه

ببین برای ترم ۱ تقریبا ۳ ۴ دست بخر. هر یکی دوهفته عوضش کن دوباره بپوشتکراری هم شد که شد مهم نیست کیف ...

ممنون قشنگم

یعنی هر ترم سه چهار تا؟به اصلاحی ماهی یکی؟

ممنون قشنگمیعنی هر ترم سه چهار تا؟به اصلاحی ماهی یکی؟

اره تقریبا. البته منظورم این نیست یه ماه اونو بپوش کلا بعد ماه بعد عوضش کن. دو هفته یکیو بپوش. دوهفته بعدی یکی دیگه. بعد هی چرخشی استفاده کن

ترمای بعدم نهایتا ۲ دست اضافه کن همینارو هم بپوش همزمان. زیاد سخت نگیر بقیه بیشتر از این نمیپوشن درهمین حده

اره تقریبا. البته منظورم این نیست یه ماه اونو بپوش کلا بعد ماه بعد عوضش کن. دو هفته یکیو بپوش. دوهفت ...

خیلی لطف کردی عزیزم تردید داشتم از پرسیدن سوالم چون میدونم بقیه اینجوری نیستن هر کی اندازه جیبش هر وقت خر چقد داشت میخره و میپوشه و براشم مهم نیست ولی ذهن مم درگیرش شده میدونم شاید ۶ ماه بعد بگم چه افکار مسخره ای😆

کفش چطور؟۲ تا اسپرت،۱ نیم بوت جدید بگیرم(یکی ام دارم استفاده شده)کافیه؟

خیلی لطف کردی عزیزم تردید داشتم از پرسیدن سوالم چون میدونم بقیه اینجوری نیستن هر کی اندازه جیبش هر و ...

اره بابا ترمای بعد دغدغت چیزای دیگه ای میشه😁

اره کافیه. خیلیا یه ترمو با همون کفش میان 

بیشتر مانتو تو چشمه چیزای دیگه اصلا مهم نیست که تکراری بشه یا نه