2777
2789
عنوان

چهار روز رفتم سفر همش با شوهرم دعوا داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3395 بازدید | 110 پست

حالا همه باهات دعوا میکنن ولی بهره هوشی توازدواج خیلی مهمه 

اگه یکی نسبت به اون یکی خیلی  کم اطلاعات یا کم هوش باشه طرف مقابل حس بازنده بودن میکنه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چقدر تحقیرش میکنی اگر روزی دیدی بازنی خیلی پایینتر از تو بهت خیانت کرد بدون دلیلش این بوده که غرور و ...

البته که آوم کم هوش هم علط میکنه بابا بالا میپره!

باید بدونه که زندگی با زن با هوش و توانمند سخته

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی مشخصه خوشت نمیاد ازش برا همین هی سرزنش میکنی ،انگار یه کارایی کرده کلا دلتو زده و دنبال بهونه ا ...

دقیقا همینطوره

بهش گفتم تو اصلا اوایل هیچ کاری بلد نبودی ساده ترین کار لباس پوشیدن بود با زیرشلواری می اومد دنبالم

عکس میفرستاد بجای عکس قشنگ شکلک در می آورد و من کل ذوقم رفت

دقیقا همینطورهبهش گفتم تو اصلا اوایل هیچ کاری بلد نبودی ساده ترین کار لباس پوشیدن بود با زیرشلواری م ...

عیب نداره با سیاست رفتارشو تغییر بده 

من مجردما ولی تمام تکنیکارو تو کتابا خوندم، خودم که تا حالا نتونستم استفاده کنم ولی خواهرام که راضی بودن 😂😂

...
هوش چندین نوع داره. هیچکس کم هوش نیست. شوهر شما هوش فضاییش پایینه ولی ممکنه تو انواع دیگه هوش از شما ...

چرا دیگه... درسته که هر کسی استعداد خاص خودش رو داره ولی هوش در افراد متفاوته و بالا و پایین داره دقیقا...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
کاش یه روز حسمو میفهمیدی بعد قضاوت میکردی

چه حسی آخه گل من 

شما دوتا آدم حالا به هر شرایطی چه عاشقانه چه با نفرت چه اجبار دارید با هم زیر یه سقف همدیگه رو تحمل میکنید 

اگه بگی و بخندی میگذره 

اگه حرص و جوش هم بخوری میگذره 

یه کاری کن حداقل خودت پیر نشی به خودت خوش بگذره 

در ضمن ازدواج منم به خواست خونواده بود میفهمم چه حسیه

عزیزم واسه خیلی ها این مسائل پیش میاد واسه منم پیش اومده ولی اصلا غر نمیزنم تازه وقتی همسرم عذرخواهی میکنه من میگم چه اشکال داره بیشتر پیش هم بودیم بیشتر ماشین سواری کردیم هم خستگیش در میره هم از مسیر بیشتر لذت می‌بریم حالا فکر کن دو ساعت زودتر رسیدی مگه میخواستی چیکار کنی 

چرا دیگه... درسته که هر کسی استعداد خاص خودش رو داره ولی هوش در افراد متفاوته و بالا و پایین داره دق ...

من خودم آدم تیزی هستم همیشه دوست داشتم شوهرم هم تیز باشه که متاسفانه نیس

بیچاره شوهرت .به زودی از چشمش میوفتی .

سلام دوست مقاوم و عزیزم. حالت چطوره؟

برو تایپیک های قبلیمو بخون بیچاره من که زنش شدمما بهم نمیخوردیم

اشتباه کردی به خاطر خانوادت ازدواج کردی اشتباه میکنی به خاطر خانوادت زندگی که دوست نداری ادامه میدی .....با اشتباه شما همسرت هم که بی گناه بود بیچاره کردی