2777
2789

آیا تو غیردولتی به لاک زدن بچه ها گیر میدن؟؟؟ 

من فرستادم غیردولتی پارسال خیلی اوپن رفتار کردن که مارو جذب کنن امسالم همونجا بمونیم هرکی میخواست دراره بچه شو پرونده ندادن چون نصف بچه ها میخواستن برن جای دیگه ثبت نام کنن ظرفیت کلاسش کم میشد امسال ولی کلا رویه برگشته خبری از روشنفکری پارسالشون نیست و امسال همش گیر میدن اخلاقشونم با بچه ها خوب نیست میخوام در بیارم ببرم جای دیگه چون چندجای دگ سوال کردم لاک زدن بچه رو دیگه حدااقل گیر نمیدن پس فرق من که خداتومن پول دادم با اونی که خودشو راحت کرده فرستاده دولتی چیه 

کلاس اول دبستانه

مامان دوستش برده ژلیش کرده ناخن بچشو که زور مدرسه بهش نرسه چون قند برداشته بودن میمالیدن ناخن بچه ک پاک کنن خانم مدیر

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا این چه حرفیه

کل ۱۲ سال تحصیل رو غیردولتی بودم ولی تا این حد‌‌ لوس نمیکردن :/ داره میره درس بخونه نه چیز دیگه ای

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مدارس غیر دولتی اصلا خوب نیست

بخدا از اول سال همش جشن و اردو بودن بنده خدا معلمش میگه میخوام درس بدم ولی مدیر همیشه درحال تدارک برای جشن و گردشه باورت میشه هنوز بع حروف الفبا نرسیدن مامانایی که کلاس اولی دارن میدونن مدارس دگه آب آبی بابا همه چی خوندن ولی اینا حتی آ رو یاد نگرفتت

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

دختر منم غیرانتفاعی میره و اتفاقا خیلی هواشونو دارن .فضا و پرسنل عالی..دخترم عاشق مدرسه اشه..ولی بخواد لاک بزنه یا کاری که خلاف قوانین مدرسه اس من خودم اجازه نمیدم. تا یاد بگیره هرجایی قانون خودشو داره

اتفاقا بچه های غیر دولتی از لحاظ درسی بسیار تنبل وبی سواد هستن

اینم درست نیست حالا 

ولی توهینه به بچه های مدارس دولتی!انگار ماها که بچمون دولتی می‌ره بچه رو از جوب پیدا کردیم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰