2777
2789
عنوان

چهار روز رفتم سفر همش با شوهرم دعوا داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3395 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدرررر غر زدی 

والا ما این تعطیلات رفتیم شمال همیشه از فیروزکوه میرفتیم چهارساعته میرسیم این بار همسرم اومد از ی مسیر دیگه بره ترافیک دور بزنه افتادیم تو جاده هراز 8 ساعت طول کشید برسیم شمال حالا من بشینم غر بزنم؟؟؟ ادم دیگه اشتباه میکنه 

مینا قری هستم
کلا کم هوشه انتخابم نبود اجبار خانوادم بود و نمیدونستم اینطوریه

دیگه چاره‌ای نیست. زهر مار کنی به خودت زندگی رو خوبه؟

میخوای یعنی طلاق بگیری؟@

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

سلام عزیز، آقایون تو بحث رانندگی نیاز به تحسین دارن و حس غرور دارن، دوست ندارن زیاد از کسی آدرس بپرسن یا کسی بهشون بگه اینجا برو اونجا برو ، از باهم بودنتون لذت ببر و بهش گیر نده، حالا مسیرتون دور شد چی شد؟ هیچ اتفاق خاصی نیفتاد، شماهم به جای دعوا بهش بگو « من فک کردم این مسیر بهتر باشه ولی شما خودت بلد راه تری پس هرجور خودت صلاح میدونی از هموون راه برو☺️» و تحسینش کن، زندگی رو سخت نگیرید 

سلام رفیق🥰، اگه خسته و ناامیدی، اگه حال دلت خوب نیست، اگه حس میکنی تنهایی، اگه از همه آدما ناامید شدی، اگه دست و دلت به هیچی نمیره و حس میکنی دیگه هیچی نمی تونه خوشحالت کنه... این دقیقا همون نقطه ایه که باید بری سراغ مأمن امن همیشگیت ینی « خدا » شاید فکر کنی این جملات کلیشه ایه ولی شده یه بارم امتحانش کن💫 یه حدیث قدسی هست که مضمونش اینه: خدا میگه اگه اون بنده ای که مدت هاست منو فراموش کرده بدونه چه اشتیاقی دارم برای برگشتش ، بند بند وجودش از عشق من از هم میگسست و جان میداد، حالا شاید خدا دلتنگته رفیق! ازت میخوام سجاده تو پهن کنی و بشینی چند کلام صمیمی با خدا حرف بزنی ، درد دل کنی ، اشک بریزی، خدا خودش میدونه قلبتو چطور آروم کنه! پشیمون نمیشی🙂♥️💫

هوش چندین نوع داره. هیچکس کم هوش نیست. شوهر شما هوش فضاییش پایینه ولی ممکنه تو انواع دیگه هوش از شما هم بالاتر باشه‌.

عزیز من از شب اول عقد شما تاپیک هاتون رو دیدم از ساده ترین مسائل مربوط به همسرت ناراضی و بیزاری

تا کی میخوای به خودت رنج بدی؟ لااقل یه زوج درمانگر خوب برو ببین اگه میخوای باهاش ادامه بدی چیکار باید بکنی کمتر بهت سخت بگذره هر چند اصلا درکت نمیکنم.. 

خیلی مشخصه خوشت نمیاد ازش برا همین هی سرزنش میکنی 

،انگار یه کارایی کرده کلا دلتو زده و دنبال بهونه ای فقط 

ببین ریلکس کن ، به خوبیاشم فکر کن صبر و طاقتتو ببر بالااگر خوبیاش بیشتره

...