2777
2789

خودم😂😂

البته خودم تمایلی نداشتم 

مشکلی باهاش ندارم آخه که بخوام حلش کنم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

عزیزم دوست بچه پدرو مادرشه بهتر ک دوست پیدا نمیکنه اصرار نکن

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس های مختلف ثبت نامش بکن ببر جاهایی که بچه ها زیاد هستن کلاس نقاشی ورزش پارک خود به خود کلی دوست پیدا میکنه 

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.
خودم😂😂البته خودم تمایلی نداشتم مشکلی باهاش ندارم آخه که بخوام حلش کنم

البته اینم بگم زود میتونم با آدما ارتباط بگیرم اما از ارتباط طولانی مدت خوشم نمیاد

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

با مشاور مدرسه درمیون بذارید

ما توی کلاسمون یکی بود اصلا با هیچکس دوست نمیشد مشاورمون گفت برو باهاش دوست شو کم کم بیارش تو جمع خودتون

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

یه جا میگف به بچه هاتون یاد بدین  وقتی از یه نفر خوششون اومد یا خواستن باهاش دوست بشن ازش تعریف کنن 

مثلا چه موهای قشنگی داری 

چ خوب فوتبال بازی میکنی 

چقدر رنگ کیفت قشنگه 

دیگ گذشت برن بگن بیا بامن دوست شو 

بچه یکی از اقواممون بشدت خجالتی وگوشه گیر بود چندجلسه بردش مشاوره 

این بچه صدوهشتاد درجه تغییرکرد الان انقدر شیطون شده ومداام حرف میزنه که بعضی وقتا سرمونو میگیریم میگیم بسههه کمترحرف بزن😂

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
خیرهرچیزی جای خود

ن عزیز نگاه کن ب خودمون ما هرچی خوردیم از دوست بود

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

خودم😂

ولش کن بابا همون بهتر دوست نشه..نیس خودم بدم میومد از دیگران بقیه ام از من خوششون نمیومد و من تا راهنمایی هیچ دوستی نداشتم همش مسخره میکردنم یا حتي معلمم از و بدش میومد و مسخرم میکرد 

ولی خوشحالم بودم که هیچ دوستی ندارن....رفتم هنرستان و فقط ۵ نفر بودیم تو کلاس..و الان خداروشکر میکنمم که هیچ دوستی نداشتم و اونا اولین دوستام هستن..خیلی صمیمی هستیم و هنوزم رفت و آمد داریم با اینکه مدرسه تموم شده🧜🏻‍♀️🌸

بهتره بزاری خودش دوست پیدا کنه...مجبوری که نیست..دوست چیزیه که والدین نمتونم برا بچه پیدا کنن چون از شخصیت بچشون آگاهی ندارن

🎀🌸🍓🌱