2777
2789

سرکار باشگاه مهمونی تو خونه قبل خواب تو پیاده روی و .. همه جا تو ذهنمه

صاحب شرکتیه که بابام توش کار میکنه

جدا از شرکت چند تا فروشگاه هم دارن

حدود یه ماه پیش رفته بودم فروشگاهشون شانسی اونم اونجا بود داشت با ینفر حرف میزد یه لحظه چشمش بهم افتاد زل زد بهم من خجالت کشیدم نگاش کنم مامانم پیشم بود میگف تو با این پسره حرف زدی تا حالا گفتم نه چرا گفت ۱۰ دقیقه فقط نگات میکرد اون ادمی ام که داشت باهاش حرف میزد برگشت تورو نگا کنه🤣

تو اینستا هم بهم ریکوئست داده بود قبلا فالو داشتیم همو

البته من تو اینستا جز پروفایلم هیچی ندارم استوری اصلا نمیزارم فقط ی عکس دیده ازم

که اینستامو پاک کردم بعدش

خیلی خوشم میاد ازش خیلی ماهه کاش ازدواج کنیم باهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا اینستا رو پاک کردی شاید با همین استوریات راه عشق و علاقه باز میشد

الان چجور میخای ببینی میخادت

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

عزیزم این چیزا واسه دو دهه پیش بود الان آقا فرزاد با این ثروت صد نفرو.....

ای بابا

انگار همسایشونی رفت و امداشو زیر نظر داری😒😂

همش درگیر کاره اصلا وقت نمیکنه بیچاره😂

خب چرا اینستا رو پاک کردی شاید با همین استوریات راه عشق و علاقه باز میشدالان چجور میخای ببینی میخادت

اخه اصلا استوری و عکس نمیزارم بلااستفاده مونده بود پاک کردم

بیشتر وقتمو واسه پیج کاریم میزارم اونم مربوط ب خانوماست نمیشه بیاد پیج کاریمو فالو کنه که

ای باباانگار همسایشونی رفت و امداشو زیر نظر داری😒😂همش درگیر کاره اصلا وقت نمیکنه بیچاره😂

اشکال نداره اقتضای سنته که اینطور فکر کنی بعدا بزرگ بشی با این حقایق تلخ مواجه میشی

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...