2777
2789
خیلی میبرم

نگران نباش دیر یا زود کلی دوست پیدا میکنه

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه همسایه همداشتیم که یهو یه دختر اومد وسط که بزرگتر بود به همشون گفت با این قهر باشید محلش نذ ...

ای انقده ازین بچه ها بدم میاد..بخاطر همین میگم دوست تو این دوران ب درد نمیخوره..بچه همسن تو فامیل ندارید ینی؟

من یادمه با دختر خالن دشمن خونی بودیم یهو تبدیل شدیم به بهترین رفیقای هم😂

بیشتر دوستی ها اینطوریه که از طرف بدت میاد یهو میبینی دوست جون جونیت شده 

🎀🌸🍓🌱

ای انقده ازین بچه ها بدم میاد..بخاطر همین میگم دوست تو این دوران ب درد نمیخوره..بچه همسن تو فامیل ند ...

نمیدونم تو فامیل داریم خوبن باهم‌.یا حالا مجبوری نمیدونم تق یبا همسن هستن.اما یکم فامیل دورتر رفتیم همه بچه ها زدن به پسرم واز اتاق انداختنش بیرون درصورتی که خاک بر سر شعور خانوادشون کنم ۶ سال بززگتر از بچه من بودم گفتن پرتش کنیم بیرون من دیدم .خیلی بد بود .اصلن هیچ جوری با پسرم مچ نمیشن درسته همسن نیستن اما بچه من کارشون نداره میگه کنارتون بیشینم ولی اونا مشکل دارن با این موضوع .قبولش نمیکنن

باور میکنی نذر کردم‌تحملشو ندارم

من خودم بچه بودم همینطوری بودم تا کم کم رفتم پنجم دبستان بعد اون کلی دوست پیدا کردم حتی خودمم نمیرفتم میومدن باهام دوست میشدن😂

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.
نمیدونم تو فامیل داریم خوبن باهم‌.یا حالا مجبوری نمیدونم تق یبا همسن هستن.اما یکم فامیل دورتر رفتیم ...

دقیقا منم همین رفتار رو دیدم..واقعا رفتار بچه ها آسیب میزنه به بچت..من هنوزم هنوزه از دوستام تنفر دارم بخاطر اینکه مسخرم میکردن

اونا عقل و شعور ندارن،،بهتره خودت دوستش باشی فعلا..مطمئنم به مرور زمان یه دوست خوب پیدا میکنه که باهم وفق پیدا کنن

🎀🌸🍓🌱