2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من از تنهاییم خیلییی لطمه خوردم

خدارو داری عزیزم فک میکنی دوست خوبه بهتر ک نداری سر هیچکی تو زندگیت نیست ... 

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

خجالتی هست بچتون؟

بیرون زیاد ببرش

کلاسای مختلف

چند ساعت بره پارک هفتگی

بهش یاد بده چجوری دوست پیداکنه

اگر مدرسه گروه هایی مثل گروه سرود و..داره عضو بشه

مهمونی با همسن هاش تو فامیل

و....

کلا ارتباطات که زیاد بشه دوست پیدا کردن هم راحت میشه

👊
خجالتی هست بچتون؟بیرون زیاد ببرشکلاسای مختلفچند ساعت بره پارک هفتگیبهش یاد بده چجوری دوست پیداکنهاگر ...

فعلن داغونم .اون حدی که پتوو سر کشیدم لرز دارم خستم.میخام بخوابم وقتی بیدار مبشم ببینم همه حل شده وخواب بوده.انقدر شده واسه غصه

ترس عذاب کشدنشو دارم

بنظرم بهترین دوست اونیه که همسایه باشن باهم..

چون اینجور دوستی ها خیلی بهتره بیشتر اوقات هم رو میبینن و صمیمی میشن. اما دوست های مدرسه بعد یه مدت جدا قراره بشن و دیگه همو نبینن.

مامان من هروقت میرفت خونه همسایه ها منم با خودش می‌برد.. اونجا با بچه هاشون دوست میشدم بازی می‌کردم،،ولی تو مدرسه اینطوری بود ک بچه باهوشا باهم بودن و فقیر ها باهم و متوسط ها باهم..من واقعا ازین سیستم بدم میومد از بچگیم..میدیدم که دانش آموز باهوش دست دانش آموزی که از لحاظ ذهنی ضعیف تر هست رو نمیگیره و چندشش میشه یا حتی دیدم که بدش میاد کنار کسی که از لحاظ ذهنی ضعیفه بشینه و ازین جور چیزا...ولی من دستشو گرفتم چون از همون اول ذات همه رو شناختم.

کلاس دومی بودم زرنگ بودما😂

خلاصه تو مدارس دخترونه دخترا خیلی به این چیزا اهمیت میدن

ولی پسرونه فرق داره هرکی به هرکیه😂

و اگه دوستی پیدا کنه که همکلاسیشع و هم همسایه هست بهتره.

🎀🌸🍓🌱

ترس عذاب کشدنشو دارم

چه خوبه که از الان به فکرش هستین

دقیقا ممکنه خیلی اذیت شه اگر چند سال اینطوری بمونه

من حتی گاهی زنگ تفریح ها تنها تو کلاس میشستم گریه میکردم 😂 نمیدونستم باید چیکار کنم و چجوری دوست پیدا کنم الانم از خاطرات مدرسه متنفرم :/

👊
بنظرم بهترین دوست اونیه که همسایه باشن باهم..چون اینجور دوستی ها خیلی بهتره بیشتر اوقات هم رو میبینن ...

متاسفانه همسایه همداشتیم که یهو یه دختر اومد وسط که بزرگتر بود به همشون گفت با این قهر باشید محلش نذارید.همشون قهر کردن منم گفتم بدرک دیگه محل به مادروپدرشونم نمیذارم.به پسرمم گفتم سعی کن دوست خوب پیدا کنی اینا دبدی چکار کردن کارشون بد بود

چه خوبه که از الان به فکرش هستیندقیقا ممکنه خیلی اذیت شه اگر چند سال اینطوری بمونهمن حتی گاهی زنگ تف ...

خیلی بده .من خودمم ارتباطم ضعیفه اما الان دارم دعا میکنمبه حق یکی از دختر همسایه هامون اگه اون نبود کل دوران مدرسه تنها بودم شانس باهاش هم سن بود وهمو ول نکردیم دیگم نتونستم دوست پایه پیدا کنم