2777
2789
عنوان

فقط میوه وچای برادورهمی دوستانه کافی خوشگلای سایت🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 54 پست
توقع باید دو طرفه باشه شما تعهدی نداری چون شرایطت بهتره بهشون همچین امتیازی بدی مثل اینه بگی چون شرا ...

چندین ساله منم درحدچای ومیوه باشه برام مهم نیس تعدادمون زیادنیس ولی بیشترنمدونم چرازورم میادهزینه کنم خسیس نیستم ولی چون اکثراوقات بامن میگم خرج کمترکنم بهتره

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخوای کمتر هزینه کنی بیسکوییت ارزون تر در میاد. ماندگاریشم بیشتره.

بیسکویت چی ؟های بای ریختنی هس بیسکویت صبحانه هس کدومامنظورته؟

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

چندین ساله منم درحدچای ومیوه باشه برام مهم نیس تعدادمون زیادنیس ولی بیشترنمدونم چرازورم میادهزینه کن ...

من دوست ندارم اینجوری باشم اسمش روشه رفت و آمد وقتی کسی از زیرش درمیره من چرا پاش وایسم هرچند ساده و معمولی برگزار کنم!! دوست ندارم ازم سواستفاده بشه و پشت سرم مسخره کنن که طرف ساده و... است البته دورارجون شما.

گفتم من نظرمو گفتم عزیزم شما اختیار داری هرجور دوست داری رفتار کنی موفق باشی

از این بیسکوییت جعبه ایا که روشون کنجد و مغز تخمه و ... داره.

اوناصبحانه اس فهمیدم باشه مرسی❤️

من دوست ندارم اینجوری باشم اسمش روشه رفت و آمد وقتی کسی از زیرش درمیره من چرا پاش وایسم هرچند ساده و ...

اره همه حرفاتوقبول دارم واقعیت همین ❤️

نه اوناشرایطشون ازمن پایینترحس میکنم توقع دارن همیشه من بگیرم حالادرحدچای ومیوه زورم نمیادچون میوه ز ...

این مرامش نیست زرنگ باش به هر ۱۴ نفرشون بگو یک کیلو خوراکی دلخواهی بیارن اینطوری بیشترم خوش میگذره شمام سود میکنی 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه