2777
2789
عنوان

فقط میوه وچای برادورهمی دوستانه کافی خوشگلای سایت🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 54 پست
شما هم میگفتی آمادگی ندارم کار دارم مهمون دارم و... وقتی اونا زیر بار مهمونی ماهی ی بار نمیرن نمیدون ...

اوناچون شرایطشون ازمن پایینتره توقع دارن من بیشتربگیرم

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

آخرسر همه جا میگن ما فلان جور بودیم ولی این فقط چای داد بهمون.مگه مجبوری هرماه خودتو بندازی وسط و دع ...

چای نه چندمدل میوه هم دارم دیگه ☹️

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه خواهر دوست نداشتن دیگه یه دفعه زنگ نمیزنن بیان. برا چی خودتو ناراحت کنی. فقط بگو یه دفعه گفتیدش ...

اخه بیشتروقتاهمینجوری میشه☹️من چون بچه دارم خوراکی توخونه نمیمونه

زنگ بزن بگو سر راه شیرینی بگیرید دور هم بخوریم🤭🤣

اونااگه لارج بودن خونه خودشون میگرفتن یکم خسیسن

اره بخوام زیادهزینه کنم هرماه زورم میاد☹️☹️

چرا فقط شما هزینه میکنی؟مادر خارجشون مگه شماین

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خودت نمیتونی بری بیرون به شوهرت بگو یه کیلو کیک یزدی بگیره بیاره.نون فانتزی ها هم دارن فکرکنم

شوهرم تاشب سرکاره 

اونجوری دیگه کلاکنسل میشه دورهمی مون خودم خیلی دوس دارم کلی میگیم میخندیم☹️

خب اگه خودت با این شرایط مشکلی نداری، چندتا دونه کیک یا شیرینی بخر. عیب نداره یه کم بیشتر هزینه کن. بهتون خوش بگذره.

چرا فقط شما هزینه میکنی؟مادر خارجشون مگه شماین

نه اوناشرایطشون ازمن پایینترحس میکنم توقع دارن همیشه من بگیرم حالادرحدچای ومیوه زورم نمیادچون میوه زیادمیخره شوهرم ولی چیزای دیگه بخوام هزینه کنم زورم میاد☹️

اخه بیشتروقتاهمینجوری میشه☹️من چون بچه دارم خوراکی توخونه نمیمونه

متوجهم منم همینم. بعضی وقت ها کمی شیرینی توی ظرف تو فریزر میزارم که تو چشم نباشه بخوریم برای این جور روزا

وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمی‌دهدبه خاطر این است که ...شما چیز زیادی از آن نخواسته‌اید.آفتاب به گیاهی حرارت می‌دهدکه سر از خاک بیرون آورده باشد
خب اگه خودت با این شرایط مشکلی نداری، چندتا دونه کیک یا شیرینی بخر. عیب نداره یه کم بیشتر هزینه کن. ...

چی بخرم بیسکوییت یاشیرینی؟مگه بگم خواهرم ازسرکارمیره خونه اش سرراه بخره

متوجهم منم همینم. بعضی وقت ها کمی شیرینی توی ظرف تو فریزر میزارم که تو چشم نباشه بخوریم برای این جور ...

من خودم شکموام ازبچه هام بدتر🤣

اوناچون شرایطشون ازمن پایینتره توقع دارن من بیشتربگیرم

توقع باید دو طرفه باشه شما تعهدی نداری چون شرایطت بهتره بهشون همچین امتیازی بدی مثل اینه بگی چون شرایط من اوکی هست اونا توقع دارن براشون فلان چیز گرون رو همینجوری بخرم ولی اونا هیچی!. اونا هم میتونن ماهی ی بار بگیرن ساده برگزار کنن ولی بگیرن. من بودم همچین کاری نمیکردم حتی با خانواده چه برسه به دوست به نظرم سواستفاده کامل هست. حالا هرجور دیگه خودت صلاح میدونی

شکلات دارم گرون خودم باچایی میخورم حیفم میاداوناروبیارم ☹️☹️