2777
2789

سلام مامانا كسي هست كه به ني نيش به خاطر دلدرش شربت رانيتيدين و موتوليوم داده باشه ؟ الان دكتر پچه هام دوماه براشون اين دارو را تجويز كرده نينيام نزديك شش ماهشونه يعني ضرر نداره راضي بوديد ؟

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

عزیزم برا رفلاکسشونه....در ضمن دکتر بیشتر از من و شما میفهمه.....اگه ضرر داشت نمیداد...دخترم از ۴۰ روزگی رانیتیدین خورد تا ۲.۵ ماهگی....از اونموقع هم امپرازول میخوره تا الان که ۸.۵ ماهشه...‌فعلا بهش میدم تا دکترش بگه قطع کن

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رانیتیدین برای رفلاکس و سوزش سر معده و کم شدن رفلاکسه،موتینیوم هم برای تقویت دریچه معده هست که دیگه نذاره غذا بیرون از معده بیاد.

دکتر دختر منم از زیر یکماهگی بهش داد ولی من فقط رانیتیدین رو دادم. دوست نداشتم زیاد دارو بخوره بالاخره عوارضم دارن دیگه.

رانيتيدين دختر منم خورد برای رفلاکسش اما هیچ تغیری نکرد منم خودم سیرش و تنظیم کردم خدا رو شکر بهتره

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

بیشتربرارفلاکسه تادل دردبچه هات شیربالامیارند؟

همه جوره هستن بعضي موقع ها ميارن بعضي موقع ها هم نه عصرا كه ميشد جيغاي وحشتناك ميكشيدن به دكتر كه گفتم اينارو داد فكر كردم بعد از يكماه قطع ميكنه ولي نكرد

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

منم دوست ندارم زياد بهشون دارو بدم الان چند وقته داروهاشونو نميدم يا سروقت نميدم عذاب وجدان گرفتم 

موتیلیوم روی عملکرد مغز تاثیر میذاره دکتر برای دخترم تجویز کردگفتم عوارضش اینه قبول کرد و گفت پس بهش ...

واي چقدر وحشتناك پس چرا به من داد دكترم عليرضا ناطقيان

عزیزم. بهشون عرق نعناع یکم بده. مطمین باش حالشون خوب میشه

والا اولا قبل از اينكه ببرمشون دكتر يه ذره بهشون ميدادم خيلي هم خوب بود اروم ميشدن ولي دكي گفت نده اينارو بده

عزیزم لطفا داروهاشو نو بده چون اگه ندی عذاب میکشن....دکتر از من و شما بهتر میفهمه....هیچ مشکلی پیش نمیاد....دکتر دختر من بهروز مقدادیه....من زادیتن هم میدم....

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
عزیزم لطفا داروهاشو نو بده چون اگه ندی عذاب میکشن....دکتر از من و شما بهتر میفهمه....هیچ مشکلی پیش ن ...

درسته وقتي نميدمو فكر ميكنم نياز ندارن همش بي قراري ميكنن ولي تا ميدم زود اروم ميشن مرسييي از همفكريتون😘😘

والا اولا قبل از اينكه ببرمشون دكتر يه ذره بهشون ميدادم خيلي هم خوب بود اروم ميشدن ولي دكي گفت نده ا ...

نه بابا بده. به خدا همه ما بچه بودیم همینچیزا رو بهمون میدادن والا همه هم سالمیم... وقتی میبینی با اون آروم بودن بهشون بده.. کلا عرق نعناع ضد نفخ هست و دلدرد و دلپیچه رو آروم میکنه... ضرری هم برا معده و بدن نداره... ولی قرص و دارو هزار و یک مرض میاره...

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟