2777
2789
میگم شوهرم کارشوول کرده اینترنتی کارمکنه حاضرنبست بره سرکارچی بخونم بره دنبال کاروضع مالی مون هم خوب ...

هرچی میخونی هدیه کن ب شهید ابراهیم هادی

از امروز شروع کن تا هرچند روز ک دلت میخاد. 

۱۰۰ صلوات بفرست برای شهید ابراهیم هادی و حضرت رقیه 

و امام حسین رو به جان حضرت رقیه قسم بده که فوراً شوهرت راضی شه بره سر یه کار خوب با حقوق خوب

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم موهام ریزش داردورشدش کمه قبلاموهام بسرعت رشدمکرد الان موهام قدی کوتاهقرص هیربیوتی خریدم خوب شده ...

قرص زینک  خیلی عالیه 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

شرمنده زیادشدنمن استرس دارم قرص مخورم خیلی بهترم اماهنوزقرص مخورم پراپرانول رهاکین مخورم هیچ قرصی مک ...

برای پر انرژی شدن و سرحال و شاداب شدنت

روزی یه دونه قرص جوشان خارجی بنداز تو آب بخور

برای پر انرژی شدن و سرحال و شاداب شدنتروزی یه دونه قرص جوشان خارجی بنداز تو آب بخور

خیلی لطف کردی خیلی دعام کن

شوهرم مدام میگه من دلسردم تومنودلسردکردی 

تنبله وضع مالی خراب

اصلا میگم بعضی وقتها ولش کن امادلم به همین قرآن خوشه مگم بخاطربچم بخونم البته مردخیلی خوبی همسرم دارد تلاش مکنه اماایده ال گراوسواسی هست خاصه

خیلی لطف کردی خیلی دعام کنشوهرم مدام میگه من دلسردم تومنودلسردکردی تنبله وضع مالی خراباصلا میگم بعضی ...

فدات

انشالله مشکلت حل شه عزیزدلم🩵🩷