2777
2789

این دعا هم خییییلی محشره 

برای اینکه مهر و محبت شدید شما بیوفته تو دل  هر شخصی ک میخایید

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکباربخونم؟برای جذب سریع پول آیه ذکرنداری

روزی ۱ بار بخون 

کمه حفظش کن اصلا هی بخون 

ذکر یا غنی زیاد بگو برای رزق و روزی

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

من با اخلاق رفتارهای نادرست همسرموازخودم زده کردم دلسردشده وبی مهر ایااثردارد این ذکر؟

اره بخون خییییلی خوبه بخدا

این دعای زبان بند رو بخون برای شوهرت بگو زبانش بسته شه و عاشقم باشه و هیچ زن و دختری ب جز من ب چشمش نیاد

آخر دعا اسم شوهرت و مادرش رو بیار (اینجوری مثلا: علی زاییده شکم مریم)

رو غذا

آب سماور یا کِتری 

هرچی فرقی نداره

هرچی ک برات راحت تره

آیت الکرسی بخون و فوت کن به اون چیز

بده شوهرت بخوره

آیت الکرسی برای مهر و محبت عاااالیه

میتونی حتی هر روز همینجوری بخونی برای عشق و محبت بینتون 

سوال دگهفردامخام برم اداره شهرمون بهم کاربدن چی بخونم قبولم کنندغرنزنند فردامیام نتیجه مگم

همین دعای زبان بند رو ۷ مرتبه قبل رفتن بخون که زبان همه افراد اونجا بسته شه و بهت کار بدن 

و میتونی ۷ مرتبه سوره کوثر رو بخونی ک خواستت رد نشه 

اره بخون خییییلی خوبه بخدااین دعای زبان بند رو بخون برای شوهرت بگو زبانش بسته شه و عاشقم باشه و هیچ ...

وااای اره من ازین نتیجه گرفتم اماچرایادم رفته بودبخداهروقت خوندم شوهرم کلی خوش اخلاق شد

میگم شوهرم کارشوول کرده اینترنتی کارمکنه حاضرنبست بره سرکار

چی بخونم بره دنبال کار

وضع مالی مون هم خوب نیست سوره واقعه مخونم ذاریات اصلاحقوقش زیادنشد نمدونم چراهمه اینقدعالی جواب گرفتن

رو غذاآب سماور یا کِتری هرچی فرقی ندارههرچی ک برات راحت ترهآیت الکرسی بخون و فوت کن به اون چیزبده شو ...

میگم موهام ریزش داردورشدش کمه قبلاموهام بسرعت رشدمکرد الان موهام قدی کوتاه

قرص هیربیوتی خریدم خوب شده هااماهنوزرشدقدی ندارد چه قرصی خوبه عزیز

شرمنده زیادشدن

من استرس دارم قرص مخورم خیلی بهترم اماهنوزقرص مخورم پراپرانول رهاکین مخورم هیچ قرصی مکمل نیست که من دگه قرصای اعصاب بزارم کنار؟

یک پیج گفت قرص نوترارست عالی

امامن خودم از دمنوش پیاده روی بیشتر جواب گرفتم