یسنا۹۸۰ مدیر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 4459 عنوان درباره ذکر یاودود سوال دارم | مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 35 پست این ذکر فقط باید به شیرینی و شربت خوند؟اگرتنهاگفته بشه باذکرشمارتاثیرندارد؟کسی نتیجه گرفته 1403/06/18 | 01:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11580 این دعا هم خییییلی محشره برای اینکه مهر و محبت شدید شما بیوفته تو دل هر شخصی ک میخایید پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
یسنا۹۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 4459 این دعا هم خییییلی محشره برای اینکه مهر و محبت شدید شما بیوفته تو دل هر شخصی ک میخایید یکباربخونم؟برای جذب سریع پول آیه ذکرنداری
یسنا۹۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 4459 سوال دگهفردامخام برم اداره شهرمون بهم کاربدن چی بخونم قبولم کنندغرنزنند فردامیام نتیجه مگم
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11580 یکباربخونم؟برای جذب سریع پول آیه ذکرنداری روزی ۱ بار بخون کمه حفظش کن اصلا هی بخون ذکر یا غنی زیاد بگو برای رزق و روزی پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
یسنا۹۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 4459 روزی ۱ بار بخون کمه حفظش کن اصلا هی بخون ذکر یا غنی زیاد بگو برای رزق و روزی من با اخلاق رفتارهای نادرست همسرموازخودم زده کردم دلسردشده وبی مهر ایااثردارد این ذکر؟
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11580 من با اخلاق رفتارهای نادرست همسرموازخودم زده کردم دلسردشده وبی مهر ایااثردارد این ذکر؟ اره بخون خییییلی خوبه بخدااین دعای زبان بند رو بخون برای شوهرت بگو زبانش بسته شه و عاشقم باشه و هیچ زن و دختری ب جز من ب چشمش نیادآخر دعا اسم شوهرت و مادرش رو بیار (اینجوری مثلا: علی زاییده شکم مریم) پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11580 برای پولدار شدن پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11580 رو غذاآب سماور یا کِتری هرچی فرقی ندارههرچی ک برات راحت ترهآیت الکرسی بخون و فوت کن به اون چیزبده شوهرت بخورهآیت الکرسی برای مهر و محبت عاااالیهمیتونی حتی هر روز همینجوری بخونی برای عشق و محبت بینتون پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11580 سوال دگهفردامخام برم اداره شهرمون بهم کاربدن چی بخونم قبولم کنندغرنزنند فردامیام نتیجه مگم همین دعای زبان بند رو ۷ مرتبه قبل رفتن بخون که زبان همه افراد اونجا بسته شه و بهت کار بدن و میتونی ۷ مرتبه سوره کوثر رو بخونی ک خواستت رد نشه پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
یسنا۹۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 4459 اره بخون خییییلی خوبه بخدااین دعای زبان بند رو بخون برای شوهرت بگو زبانش بسته شه و عاشقم باشه و هیچ ... وااای اره من ازین نتیجه گرفتم اماچرایادم رفته بودبخداهروقت خوندم شوهرم کلی خوش اخلاق شد
یسنا۹۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 4459 همین دعای زبان بند رو ۷ مرتبه قبل رفتن بخون که زبان همه افراد اونجا بسته شه و بهت کار بدن و میتونی ۷ ... چشم عزیزم خداشکاروامشب برام فرستاد
یسنا۹۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 4459 رو غذاآب سماور یا کِتری هرچی فرقی ندارههرچی ک برات راحت ترهآیت الکرسی بخون و فوت کن به اون چیزبده شو ... جدی نمیدونستم اینکه خیلی راحته مخونم
یسنا۹۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 4459 میگم شوهرم کارشوول کرده اینترنتی کارمکنه حاضرنبست بره سرکارچی بخونم بره دنبال کاروضع مالی مون هم خوب نیست سوره واقعه مخونم ذاریات اصلاحقوقش زیادنشد نمدونم چراهمه اینقدعالی جواب گرفتن
یسنا۹۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 4459 رو غذاآب سماور یا کِتری هرچی فرقی ندارههرچی ک برات راحت ترهآیت الکرسی بخون و فوت کن به اون چیزبده شو ... میگم موهام ریزش داردورشدش کمه قبلاموهام بسرعت رشدمکرد الان موهام قدی کوتاهقرص هیربیوتی خریدم خوب شده هااماهنوزرشدقدی ندارد چه قرصی خوبه عزیز
یسنا۹۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 4459 شرمنده زیادشدنمن استرس دارم قرص مخورم خیلی بهترم اماهنوزقرص مخورم پراپرانول رهاکین مخورم هیچ قرصی مکمل نیست که من دگه قرصای اعصاب بزارم کنار؟یک پیج گفت قرص نوترارست عالیامامن خودم از دمنوش پیاده روی بیشتر جواب گرفتم