وقتی پرستاری ی رو با بقیه شغل ها مثل تغذیه مقایسه می کنید همه میگن پرستاری
اما اکثر تاپیک های پرستار ها پر نارضایتی هست
نمی دونم چیکار کنم
برای کشف اقیانوسهای جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ... خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه عاشق پرستاری هستی و فک میکنی اگ بهش نرسی میشه حسرت زندگیت بیاولی در کل حقوق کمه در برابر زحمتی ک ...
پرستاری دوست ندارم اما شغلش تضمینه
بنظرتون تغذیه خوبه؟
برای کشف اقیانوسهای جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ... خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
پرستاری شغل سختیه و باید از نظر روحی و جسمی توانش رو داشته باشی. اما خب یه سری پوئن مثبت هم داره. مثل بالا بودن استخدام و شرایط خوب مهاجرتش. میشناسم پرستاری رو که از کارش راضیه، کسی رو هم میشناسم که ناراضیه. بستگی به خودت داره که بتونی باهاش کنار بیای یا نه.
سرکله زدن با دکتر و سرپرستار و بیمار و همراهی و حقوق بسیار کم نسبت به این همه کار و مسیولیت سنگین و خیلی از نکات که من خبر ندارم.
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
پرستاری در برابر تغذیه بهترهولی جدا بخوای بسنجیش شغل سختیه که نارضایتی میاره...
پس چی برم؟
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد