2777
2789
عنوان

پرستاری خوبه یا نه

390 بازدید | 32 پست

وقتی پرستاری ی رو با بقیه شغل ها مثل تغذیه مقایسه می کنید همه میگن پرستاری 

اما اکثر تاپیک های پرستار ها پر نارضایتی هست 

نمی دونم چیکار کنم

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃

اگه عاشق پرستاری هستی و فک میکنی اگ بهش نرسی میشه حسرت زندگیت بیا

ولی در کل حقوق کمه در برابر زحمتی که شما میکشی 

شیفت ها سنگین 

شب ممکنه خونه نباشی

اعصاب خییییییلی قوی

روحیه قوی میخاد

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عاشق پرستاری هستی و فک میکنی اگ بهش نرسی میشه حسرت زندگیت بیاولی در کل حقوق کمه در برابر زحمتی ک ...

پرستاری دوست ندارم اما شغلش تضمینه

بنظرتون تغذیه خوبه؟

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃

پرستاری شغل سختیه و باید از نظر روحی و جسمی توانش رو داشته باشی. اما خب یه سری پوئن مثبت هم داره. مثل بالا بودن استخدام و شرایط خوب مهاجرتش. می‌شناسم پرستاری رو که از کارش راضیه، کسی رو هم می‌شناسم که ناراضیه. بستگی به خودت داره که بتونی باهاش کنار بیای یا نه. 

شیفت های سنگین جمعه ها ایام عید سیزده بدر تاسوعا عاشورا شب کاری ماهی ۳۰۰ ساعت شیفت دادن.

سرکله زدن با دکتر و سرپرستار و بیمار و همراهی و حقوق بسیار کم نسبت به این همه کار و مسیولیت سنگین و خیلی از نکات که من خبر ندارم.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

پرستاری در برابر تغذیه بهترهولی جدا بخوای بسنجیش شغل سختیه که نارضایتی میاره...

پس چی برم؟

پرستاری دوست ندارم اما شغلش تضمینهبنظرتون تغذیه خوبه؟

تغذیه ام خوبه

روانشناسی نمیری چرا؟

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

شیفت های سنگین جمعه ها ایام عید سیزده بدر تاسوعا عاشورا شب کاری ماهی ۳۰۰ ساعت شیفت دادن.سرکله زدن با ...

پس چه رشته ای برم؟

تغذیه ام خوبهروانشناسی نمیری چرا؟

روانشناسی که آمار بیکاریش بیشتره

پس چه رشته ای برم؟

نمی‌دونم.البته با عشق کار کنی سختی هاشو نمی‌بینی 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

روانشناسی که آمار بیکاریش بیشتره

اگ میتونی سختی رو تحمل کنی بیا پرستاری بهتره

مهاجرتم راحتتره