2777
2789
عنوان

پرستاری خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 32 پست
اتاق عمل خیلی قشنگه😁😅هوشبری کارش از پرستاری کمتره ولی من اطلاعی از این رشته ها ندارم کمکت کنم

مرسی ♥️

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
اما چند تا تاپیک پرستاری خوندم خیلی دلسرد شدم نمی دونم چیکار کنم😓

باور کن تاپیکهای پزشکی هم بخونی همینجوره! 

عزیزم اگه میخوای مهاجرت کنی سمت علوم پزشکی نیا برو علوم پایه مثل ژنتیک و ...

اگه علوم پزشکی میخوای بری پوستت باید کلفت باشه، از همون پزشکی تا پرستاری و ... ممکنه از ارشدت و بیمارت و مردم حرف بشنوی. باید عاشق رشتت باشی. 

توی همه ی رشته ها ناراضی وجود داره، ببین دل خودت چی میگه؟

من خودم کادر درمانم باورت نمیشه بعضی پرسنلها را میدیدم که اصلا کاری نمیکردم، به خدا حین عمل بلند میشد میرفت بیرون اهنگ میذاشت یا سر گوشیش بود بعد همون میومد ناله میکرد، حقوقم‌کمه، شیفت زیاده.

پرسنل دیگه هم دبدم عاشق رشتشه و اصلا ناراضی نیست.

من خودم دوره ی تحصیلم عاشق محیط بیمارستان بودم، حالا هم با همه ی اعصاب خوردی هم برم بیمارستان، بیمار را که میبینم تمام مشکلات را فراموش میکنم.(پرستار نیستم)

همه ی اینا به خودت بستگی داره.

فقط اگه رفتی علوم پایه بدون شغل پیدا کردن سخته، حتما هر رشته ای میری فرصتهای شغلیش هم ببین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن تاپیکهای پزشکی هم بخونی همینجوره! عزیزم اگه میخوای مهاجرت کنی سمت علوم پزشکی نیا برو علوم پا ...

خیلی ممنونم ♥️

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃