2777
2789
عنوان

پرستاری خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 32 پست
نمی‌دونم.البته با عشق کار کنی سختی هاشو نمی‌بینی

وآقای متاسفانه همه همینو میگن 

پرستاری خوب نیست اما رشته ای دیگه ای هم نمیگن 

آدم گیج میشه🥺

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
وآقای متاسفانه همه همینو میگن پرستاری خوب نیست اما رشته ای دیگه ای هم نمیگن آدم گیج میشه🥺

وای

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ میتونی سختی رو تحمل کنی بیا پرستاری بهترهمهاجرتم راحتتره

چه رشته ای بهتره ؟🙏

به مهاجرت فکر نمی کنم 

به چی علاقه داری عزیزم؟

فیزیو می خواستم که قبول نمیشم😓

فیزیو می خواستم که قبول نمیشم😓

رشته های دیگه چی؟

به پرستاری علاقه نداشته باشی واقعا سخته براتا

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
وآقای متاسفانه همه همینو میگن پرستاری خوب نیست اما رشته ای دیگه ای هم نمیگن آدم گیج میشه🥺

شبکاری بری عادت می‌کنی .تعطیلات باید بقیه خودشونو با تو هماهنگ کنن .مثلاً عاشورا آش دارین خب تو شیفتی مثلاً روی تو حساب نکنن.مسافرتم شاید جور نشه هر وقت خواستی . مثلاً مهمونی هست باید با تو مچ کنن بقیه .

اهل نق زدن اگه نیستی میتونی بری پرستاری .

خودتو با بیسواد های پول دربیار مقایسه نکنی خوبه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

رشته های دیگه چی؟به پرستاری علاقه نداشته باشی واقعا سخته براتا

چی رشته هایی ؟

اتاق عمل و بیهوشی که مثل پرستاری اند 

تغذیه و علوم آزمایشگاهی هم میگن کار نیست

چی رشته هایی ؟اتاق عمل و بیهوشی که مثل پرستاری اند تغذیه و علوم آزمایشگاهی هم میگن کار نیست

اتاق عمل آسون تره.ولی کارش کمتره.آزمایشگاه هم همینطور

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

شبکاری بری عادت می‌کنی .تعطیلات باید بقیه خودشونو با تو هماهنگ کنن .مثلاً عاشورا آش دارین خب تو شیفت ...

به شرایط که فکر می کنم پشیمون میشم 

اما راه دیگه ای رو نمی دونم 

شما یه رشته بگید که شاغل هاش یا دانشجوهاش واقعا راضی باشند؟

اما چند تا تاپیک پرستاری خوندم خیلی دلسرد شدم 

نمی دونم چیکار کنم😓

به شرایط که فکر می کنم پشیمون میشم اما راه دیگه ای رو نمی دونم

دستت تو جیب خودته.منت هیچ کسیو نمی‌کشی.

شأن اجتماعی بالایی هم داری آینده شغلی هم اگه به ظاهراً بخوره تا سوپروایزری میری جلو 

چی رشته هایی ؟اتاق عمل و بیهوشی که مثل پرستاری اند تغذیه و علوم آزمایشگاهی هم میگن کار نیست

اتاق عمل خیلی قشنگه😁😅

هوشبری کارش از پرستاری کمتره 

ولی من اطلاعی از این رشته ها ندارم کمکت کنم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
دستت تو جیب خودته.منت هیچ کسیو نمی‌کشی.شأن اجتماعی بالایی هم داری آینده شغلی هم اگه به ظاهراً بخوره ...

مرسی ♥️